A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Спеціально підібрані завдання допоможуть дитині в невимушеній формі підготуватися до школи

Дата: 13.07.2021 10:09
Кількість переглядів: 279

«Розвиток дитини» пропонує програму підготовки до школи

Проєкт «Розвиток дитини» пропонує батькам та вихователям програму підготовки до школи дітей 5–6 років. Програма складається зі 180 спеціально підібраних завдань, які допоможуть дитині в цікавій і невимушеній формі підготуватися до нового етапу в житті.

Ця програма інтелектуального розвитку дозволить дитині в ігровій формі знайомитись з навколишнім світом, розвивати логіко-математичну, комунікативну, емоційну компетентність, сприятиме розвитку уваги, пам’яті, самостійності і посидючості.

Завдання підібрані таким чином, щоб відбувалось чергування різних видів діяльності: усних, практичних, творчих. Головне – не поспішати відповідати за дитину, а надати їй час для роздумів та обмірковувань.

Програма розрахована на 45–60 днів (9–12 тижнів). Кожен тиждень триває 5 робочих днів, під час кожного з яких дитина має виконати 3 або 4 завдання. Будь-які два дні на тиждень – вихідні.

Розпочати виконання програми ви можете у будь який зручний для вас час, починаючи з першого дня першого тижня. Не перевантажуйте дитину, виконання завдань розраховано на 15– 20 хвилин на день. Якщо дитина виявляє ознаки втоми, необхідно змінити вид діяльності, зробити перерву, а потім знову повернутися до роботи.

Чергуйте виконання завдань із активним відпочинком, а виконання кожної вправи підкріплюйте емоціями, тому що позитивні емоції сприяють запам’ятовуванню і мотивують дитину.

ПЕРЕЙТИ ДО ПРОГРАМИ

розвиток дитини

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь