A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Навчальний семінар

Дата: 12.07.2021 09:43
Кількість переглядів: 170

На базі обласного центру соціальних служб новопризначені фахівці із соціальної роботи ЦНСП Бобровицької міської ради вивчали питання створення та функціонування прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу, здійснення їх соціального супроводження.

З учасниками навчального семінару опрацьовано нормативно-правову базу щодо роботи з прийомними, опікунськими сім’ями, дитячими будинками сімейного типу. Психолог обласного центру соціальних служб Олена АБИНАШНА ознайомила фахівців з етапами здійснення інформаційної кампанії з метою поширення сімейних форм виховання та особливостями попередньої роботи з кандидатами.

Надзвичайно важливою під час створення та функціонування прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу є взаємодія центрів соціальних служб, фахівців із соціальної роботи зі службами у справах дітей, про що розповіла Олена ГАВРИЛЬ, головний спеціаліст відділу захисту прав дитини та розвитку сімейних форм виховання служби у справах дітей Чернігівської облдержадміністрації.

Під час семінару розглянули питання соціального супроводу опікунських родин.  Учасники навчання отримали довідки про проходження навчання, а також – корисну інформацію, професійний досвід колег та нові знайомства.

 

Центр надання соціальних послуг

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь