A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Протокол № 01 від 22.06.2021

Дата: 23.06.2021 08:30
Кількість переглядів: 259

Протокол № 01

засідання конкурсної комісії  з проведення конкурсного відбору кандидатів на заміщення вакантної посади директорів закладу загальної середньої освіти Бобровицької міської ради

22 червня  2021 року                                                              м. Бобровиця     

Присутні:  

Голова комісії:                                                Панасюк Л.В.,  начальник відділу освіти

Секретар конкурсної комісії:                        Дурицька О.М., головний спеціаліст відділу освіти

Члени комісії:             Мартишевська В.Г., заступник голови конкурсної   комісії, головний спеціаліст відділу освіти                                             Скакун Н.М.,  головний спеціаліст  відділу освіти           

                                     Шоколенко Л.М., головний спеціаліст сектору роботи  з   експертами управління  Державної            якості освіти  Чернігівської області ( у режимі онлайн)

                                     Оніщенко Л.О. директор КУ «ЦПРППБМР»

                                     Лисенко В.П., депутат Бобровицької міської ради

                                     Барінова Л.І., представник трудового колективу   Бобровицького ліцею

                                    Рудько Т.Ф. представник Ради Бобровицького ліцею

                                   Шостак О.В. представник трудового колективу  Марковецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів

                                     Скрипець О.В., представник Ради Марковецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів

                                    Липко К. М., психолог КУ «ЦПРППБМР»

Відсутні:                    Івашко Т.М., голова профспілки Бобровицької ТГ  Профспілки  працівників освіти і науки України

                                    Сонець Н.М., представник Бобровицької міської ради                                 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про затвердження переліку тестових завдань для перевірки на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти у вигляді письмового тестування кандидатів конкурсу на заміщення вакантної посади директора закладу загальної середньої освіти.

 Панасюк Л.В., голова комісії, начальник відділу освіти

2. Про затвердження ситуаційного завдання для перевірки на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, що відбувається шляхом письмового вирішення кандидатами на заміщення вакантної посади директора закладу загальної середньої освіти.

Панасюк Л.В., голова комісії, начальник відділу освіти

3. Про розгляд документів кандидатів на посаду директора Бобровицького ліцею та Марковецького ЗЗСО І-ІІІ.

Дурицька О.М. секретар конкурсної комісії, головний спеціаліст відділу освіти

4. Про допуск до участі у конкурсі кандидатів на посаду директора Бобровицького ліцею та Марковецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

1.СЛУХАЛИ:

Панасюк Л.В.,  голову комісії, яка ознайомила із персональним складом конкурсної комісії по проведенню конкурсу на заміщення вакантної посади директора Марковецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів Бобровицької міської ради Бобровицького району Чернігівської області та на заміщення вакантної посади директора Бобровицького ліцею Бобровицької міської ради Бобровицького району Чернігівської області з порядком денним засідання конкурсної комісії та запропонувала обрати фіксовану кількість тестових завдань, а саме: в кількості 60, для формування 2 варіантових тестових завдань з варіантами відповідей для кандидатів на посаду директора закладу загальної середньої освіти.

Оніщенко Л.О., яка запропонувала затвердити озвучені тестові завдання для кандидатів на посаду директора закладу загальної середньої освіти.

ПОСТАНОВИЛИ:  

Затвердити 2 варіанти тестових завдань  з варіантами відповідей для кандидатів на посаду директора закладу загальної середньої освіти.

ГОЛОСУВАЛИ :  за – 11, проти - 0, утрималось - 0. 

2.СЛУХАЛИ:

Панасюк Л.В.,  голову комісії, яка зачитала 5 варіантів ситуаційних завдань із запитаннями.

Лисенко В.П., яка запропонувала затвердити всі 5 запропонованих ситуаційних завдань для кандидатів на посаду директора закладу загальної середньої освіти.

ПОСТАНОВИЛИ :

Затвердити 5 ситуаційних завдань для кандидатів на посаду директора закладу загальної середньої освіти .

ГОЛОСУВАЛИ :  за – 11, проти - 0, утрималось - 0.  

3.СЛУХАЛИ:

Дурицьку О.М., секретаря конкурсної комісії, яка повідомила присутніх, що на конкурс на заміщення вакантної посади директора Марковецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів подано документи від одного кандидата Щетініної Наталії Анатоліївни. Відповідно до п. 9 Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти, затвердженого рішенням Бобровицької міської ради від 28.05.2021 № 407-8/VIII, конкурсанти подають такі документи: заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»; автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу); копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України; копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста); копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання; довідку про відсутність судимості; мотиваційний лист, складений у довільній формі. Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.
Члени комісії детально ознайомилися із пакетом документів, поданих кандидатом.

 Панасюк Л.В.– зазначила, що, оскільки, кандидатом поданий весь пакет документів, то слід винести на голосування питання про допуск  до участі у конкурсі кандидата на посаду директора Марковецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів Щетініної Наталії Анатоліївни.

Дурицьку О.М., секретаря конкурсної комісії, яка повідомила присутніх, що на конкурс на заміщення вакантної посади директора Бобровицького ліцею подано документи від одного кандидата Литвин Тетяни Миколаївни. Відповідно до п. 9 Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти, затвердженого рішенням Бобровицької міської ради від 28.05.2021 № 407-8/VIII, конкурсанти подають такі документи: заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»; автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу); копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України; копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста); копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання; довідку про відсутність судимості; мотиваційний лист, складений у довільній формі. Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні або моральні якості. Члени комісії детально ознайомилися із пакетом документів, поданих кандидатом.

Шоколенко Л.М.- звернула увагу, що серед поданих документів відсутня довідка про відсудність судимості кандидата.

Барінова Л.І. – зауважила, що кандидат на посаду Литвин Т.М. вже багато років обіймає посаду директора Бобровицького ліцею, тому вона впевнена у відсутності її судимості.

Її підтримала Липко К.М., запропонувавши допустити кандидата до участі в конкурсі без довідки, а довідку кандидат надасть пізніше.

Панасюк Л.В.– зазначила, що, оскільки, кандидатом поданий не весь пакет документів, то допуск до участі в конкурсі є порушенням чинного законодавства про освіту та п.9 Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти, затвердженого рішенням Бобровицької міської ради від 28.05.2021 № 407-8/VIII, наголосила членам комісії врахувати це, під час голосування по питанню про допуск до  участі у конкурсі кандидата на посаду директора Бобровицького ліцею кандидата Литвин Тетяни Миколаївни.

4. ПОСТАНОВИЛИ:

Допустити до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади директора Марковецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів кандидата Щетініну Н.А.
ГОЛОСУВАЛИ :  за – 11, проти - 0, утрималось - 0. 

ПОСТАНОВИЛИ:

Допустити до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади директора Бобровицького ліцею кандидата Литвин Т.М.
 ГОЛОСУВАЛИ :  за – 8, проти - 2, утрималось - 1. 

Голова комісії:                                                             Панасюк Л.В.

Секретар конкурсної комісії:                                     Дурицька О.М.

Члени комісії:                                                                                                                                                           

                                                                                      Мартишевська В.Г

                                                                                     Скакун Н.М. 

                                                                   підпис       Шоколенко Л.М.

 Оніщенко Л.О.  

   Лисенко В.П.           

     Барінова Л.І.                     

 Рудько Т.Ф.      

 Шостак О.В.

 Скрипець О.В.

 Липко К. М.

                                                                    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь