Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Всеукраїнський форум лідерів учнівського самоврядування «Ми – лідери, наш голос важливий!»

Дата: 08.06.2021 12:32
Кількість переглядів: 241

1 червня в місті Києві на базі Українського державного центру позашкільної освіти відбувся Всеукраїнський форум лідерів учнівського самоврядування «Ми – лідери, наш голос важливий!», присвячений Міжнародному дню захисту дітей. У заході в онлайн форматі взяли участь 500 лідерів учнівської  молоді – представники обласних рад учнівського самоврядування та 30 представників  у форматі офлайн. Здобувши перемогу в обласному конкурсі «Лідер року», Надія Скиба, учениця 9-А класу Бобровицького ліцею, президент учнівського Парламенту «Престиж» (координатор Ірина Сиромятнікова), як представник Чернігівської обласної  Ради старшокласників долучилася до заходу. Таким чином, фактично стала обличчям учнівської молоді Бобровиччини, яка гідно представила свій заклад  на обласному рівні серед кращих лідерів Ліги старшокласників Київщини, Чернігівщини та Черкащини.


Захід розпочався з  дискусії щодо питань безпечного освітнього середовища, здорового харчування, психологічного комфорту і профільної школи, в якій взяла участь Середницька Алла Дмитрівна, начальник відділу позашкільної освіти, та виховної роботи директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Міністерства освіти і науки України.
Важливість розвитку life skills лідерам шкільного самоврядування представила молодіжна лідерка Національної дитячої ради Зубенко Дарія. До бесіди щодо дитячих ініціатив та залучення молоді до прийняття рішень на рівні громади підключилася  Єлизавета Якнюнас, керівник ГО «Національна дитяча рада». Партнери Всеукраїнської ради старшокласників Юліан Крицак та голова Національної молодіжної ради України Юлія Мархель, засновниця School Recycling World та Let's do it Ukraine, Ксенія Ренчковська - екологічна експертка долучилися до діалогу про реалізацію спільних ініціатив, соціальних проєктів. Також досвідом багаторічної діяльності поділився Євген Нотевський, депутат Первомайської міської ради, колишній голова Миколаївської обласної ради учнівського самоврядування.

Фіналом заходу стало нагородження переможців обласних конкурсів «Лідер року» та звернення від Всеукраїнської ради старшокласників  до державних органів влади, громадських організацій та місцевих громад.
Поїздка була наповнена цікавими зустрічами, знайомствами, корисними знаннями та цікавим дозвіллям. Разом із педагогом-організатором відвідали  тематичну виставку «Образ, навіяний казкою» в державному музеї іграшок та помилувалися неймовірною красою  національного ботанічного саду імені Миколи Гришка.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь