A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту документації державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку (7420610100:01:022:5227)

Дата: 03.06.2021 09:23
Кількість переглядів: 276

ПОВІДОМЛЕННЯ
 про оприлюднення проекту документації державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку (розділ «Охорона навколишнього природного середовища»): «Детальний план території земельної ділянки площею 3,0260 га, кадастровий номер 7420610100:01:022:5227 з метою зміни цільового призначення із земель: «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» на землі: «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості», розташованої в межах населеного пункту м. Бобровиця по вул. Польова, 38 для можливого будівництва будівель та споруд для переробки, зберігання зерна та реконструкції власних існуючих будівель під об’єкти для зберігання зерна та забезпечення господарської діяльності господарства»

     На виконання статті 10-13 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженому Постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555, з метою одержання та врахування зауважень та пропозицій громадськості в рамках громадського обговорення проекту містобудівної документації та звіту про стратегічну екологічну оцінку, Бобровицька міська рада інформує:

  1. Повна назва документа державного планування, та стислий виклад його змісту:

     «Детальний план території земельної ділянки площею 3,0260 га, кадастровий номер 7420610100:01:022:5227 з метою зміни цільового призначення із земель: «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» на землі: «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості», розташованої в межах населеного пункту м. Бобровиця по вул. Польова, 38 для можливого будівництва будівель та споруд для переробки, зберігання зерна та реконструкції власних існуючих будівель під об’єкти для зберігання зерна та забезпечення господарської діяльності господарства»

Замовник містобудівної документації – Бобровицька  міська рада.

Розробник містобудівної документації – Фізична особа – підприємець Залозний Олександр Анатолійович, м. Чернігів, тел. (098) -558-57-02.

Підстава для розроблення: рішення 25 сесії 7 скликання Бобровицької міської ради № 1088-25/VII від 22 листопада 2019 року.

Основні техніко-економічні показники проекту:  

- площа ділянок – 30260,0 м2

 - площа забудови – 5572,86 м2

 - відсоток забудови – 18 %

 - площа озеленення – 14582,08 м2

 - відсоток озеленення – 48,0 %

 - площа покриття – 10105,06 м2

 - відсоток покриття – 34,0 %

      Зміст проекту:

- Склад проекту
- Підтвердження ГАП
- Відомості учасників проекту
- Загальні положення
- Пояснювальна записка
     Основні креслення:
- Схема розташування території у планувальній структурі населеного пункту
- План існуючого використання території. Опорний план. Схема існуючих планувальних обмежень ( М 1:1000)
- Інженерно-будівельна оцінка території

- Проектний план. План червоних ліній. Схема планувальних обмежень              ( М 1:1000)

- Показники по генеральному плану. Відомість тротуарів, доріжок і майданчиків. Відомість елементів озеленення. Об’єм по благоустрою ділянки

- Схема організації руху транспорту і пішоходів ( М 1:1000)

- Схема інженерних мереж, споруд ( М 1:1000)

- Схема інженерної підготовки території та вертикального планування                ( М 1:1000)

     Детальний план території вносить  уточнення і доповнення до генерального плану населеного пункту на новому рівні містобудівної документації, пов’язаному із більшою деталізацією містобудівного планування території та проектних рішень. Є видом містобудівної документації на місцевому рівні, призначеної для обґрунтування розташування та експлуатації об’єкту, забудови та іншого використання території населеного пункту. Детальний план визначає планувальну організацію і розвиток частини вказаної території з визначенням містобудівних умов та обмежень розвитку території в межах проектування.

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Бобровицька міська рада.
  1. Передбачувану процедуру громадського обговорення, у тому числі:
  • дата початку та строки здійснення процедури – громадське обговорення починається з 03.06.2021 року по 02.07.2021 року.
  • способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо):

     Громадськість безпосередньо приймає участь у запланованих громадських слуханнях та шляхом подання письмових (або в електронному вигляді) зауважень і пропозицій до детального плану території та звіту про його стратегічну екологічну оцінку із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

     Анонімні пропозиції не розглядаються.

  • дату, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення):

     Громадські слухання відбудуться 05.07.2021 року о 11.00 год. за адресою: 17400, Чернігівська область, м. Бобровиця, вул. Незалежності, 46, 3 поверх  великий зал приміщення адмінбудівлі міської ради. З метою запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2, захід буде проводитись з урахуванням обмежувальних заходів, що діють під час карантину на підвідомчій території Бобровицької міської ради, відповідно до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», постанова Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19».

  • орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

     Ознайомитися з проектом «Детальний план території земельної ділянки площею 3,0260 га, кадастровий номер 7420610100:01:022:5227 з метою зміни цільового призначення із земель: «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» на землі: «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості», розташованої в межах населеного пункту м. Бобровиця по вул. Польова, 38 для можливого будівництва будівель та споруд для переробки, зберігання зерна та реконструкції власних існуючих будівель під об’єкти для зберігання зерна та забезпечення господарської діяльності господарства» та розділом «Охорона навколишнього природного середовища», що розробляється у складі проекту містобудівної документації, одночасно є звітом про стратегічну екологічну оцінку, можна:

  • на офіційному сайті Бобровицької міської ради  https://bobrovycka-gromada.gov.ua ;
  • за адресою:  м. Бобровиця, вул. Лупицька, 4 в приміщенні адмінбудівлі міської ради, 2 поверх, відділ містобудування та архітектури

     Протягом 30 днів з дня оприлюднення цього повідомлення з виконанням заходів, які запобігають поширенню COVID-19.

   ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його  поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

     Бобровицька міська рада (відділ містобудування та архітектури )

     Адреса для подавання зауважень та пропозицій у письмовій формі:

     м. Бобровиця, вул. Незалежності, 46

     Електронна адреса: rada28@meta.ua

     Зауваження і пропозиції приймаються у строк 03.06.2021 року по 02.07.2021 року.

  • місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

     Бобровицька міська рада (17400, Чернігівська область, м. Бобровиця, вул. Лупицька, 4, тел./факс. (04632)25594, (04632)25577, email: rada28@meta.ua ).

  1. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного  планування:

     Необхідність проведення транскордонної консультації не потребується.

    Запрошуються представники громадських організацій, мешканці підвідомчої території Бобровицької міської ради, розробники містобудівної документації, представники замовника.

Пропозиції до проєктів  містобудівної  документації  мають  право подавати:

1) повнолітні  дієздатні  фізичні  особи,  які  проживають на території  щодо якої розроблено відповідний проект  містобудівної документації на місцевому рівні;
2)юридичні особи,  об'єкти нерухомого майна яких розташовані на   території  щодо   якої   розроблено   відповідний    проект містобудівної документації на місцевому рівні;
3) власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території  щодо якої розроблено проект містобудівної документації  та на суміжних з нею територіях;
4) представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
5) народні депутати України,  депутати  відповідних  місцевих рад.

Матеріали...

Міська рада

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь