Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2021 12:34
Кількість переглядів: 344

1 червня 2021 року відбулися місцеві заходи, присвячені відзначенню Міжнародного дня захисту дітей, прекрасного свята радості та надії.
Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини й рідний край.

На центральній площі м. Бобровиця вихованці ДНЗ «Золотий ключик» та ЗДО «Веселка», здобувачі освіти 1-4 класів Бобровицького ліцею, Бобровицьких ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 та № 2 взяли участь у конкурсі на кращий малюнок на асфальті «Світ барвистий, веселковий, різнокольоровий», святковому концерті «Щаслива країна дитинства» та в інтелектуально-пізнавальному квесті «Пірацькі розваги». У міському кінотеатрі «Прогрес» діти переглянули дитячі кінофільми.

Цей день виявився для малечі цікавим, надзвичайно насиченим та переповненим враженнями. Учасники заходів вкотре переконалися, що кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками й громадянами своєї країни.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь