Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відзначення Дня Європи

Дата: 17.05.2021 13:04
Кількість переглядів: 126

Згідно з Указом Президента України від 19 квітня 2003 року № 339/2003 щорічно в третю суботу травня в Україні відзначається День Європи, який є особливим для нашого народу. Адже українську державу та Європейський Союз єднають спільні цінності, історія та культура.

З метою поглиблення та систематизації знань здобувачів освіти про країни Євросоюзу, розвитку творчих здібностей учнів, виховання почуття гордості за свою країну, формування національної свідомості учасників протягом тижня в Бобровицькому закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 згідно з планом було проведено ряд заходів: акцію «Ми – українці. Ми – європейці» у 1-Б класі (Лазарь О.Ю.), годину спілкування «Молода Україна на шляху до Європи» у 4-Б класі (Костенко Л.О.), брейн-ринг «English speaking countries» у 7-В класі (Якубенко О.Г.), віртуальну подорож «Європейська панорама» у 4-А класі (Філіпенко М.І.), учнівську конференцію «Європейський союз: за і проти» у 9-Б класі (Ручка І.В.), урок-подорож «Географічні родзинки Європи» у 10-Б класі (Мазкова Н.В.), випущено газету учнівського самоврядування «ТЕМП», створено інформаційну вітрину до Дня Європи та організовано книжкову виставку «Вивчай Європу – змінюй Україну».

Основна  ідея проведених виховних заходів – відчути себе вільним у «Європейському домі» незалежно від своєї національної належності та громадянства.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь