A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Упорядкування пам’ятників та пам’ятних знаків

Дата: 07.05.2021 11:01
Кількість переглядів: 165

Здавалося б, Велика Вітчизняна війна вже давно відгриміла, та увічнення пам'яті захисників Вітчизни, збереження  пам’ятників, пам’ятних знаків та братських могил є актуальним завданням сьогодення.
Питання упорядкування та збереження пам'ятників та пам’ятних знаків перебуває на постійному контролі  у керівництва громади.
Про пам’ятники та пам’ятні знаки, що знаходяться на території Бобровицької громади, та про прилеглі до них території дбають працівники КП «Міськдобробут благоустрій»  та  старостинських округів.
В літній період проводяться ремонтні роботи  пам’ятників, прилегла територія  підтримується в належному вигляді та благоустроюється. Але цього не достатньо, оскільки з часом та з причин погодних умов матеріали з яких  зроблено пам’ятники поступово псуються.

Цього року  відзначаємо 76-у річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. До святкування цієї знаменної дати було проведено косметичні ремонти пам’ятних   споруд ( фарбування, ремонт східців, відновлення вічного вогню, обкладання  плиткою, тощо). Роботи проведені за кошти міської ради та спонсорів.

 Завдяки зусиллям працівників громади території біля пам’ятників та пам’ятних знаків завжди мають належний санітарний та естетичний стан, адже працівники громади поважають усім відому істину: «Ніхто не забутий, ніщо – незабуте!»

Відділ організаційно – кадрової роботи міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь