A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Навчальні збори з територіальної оборони

Дата: 11.05.2021 14:01
Кількість переглядів: 357

З 12 травня по 26 травня 2021 року триватимуть планові навчальні збори з територіальної оборони. На збори буде залучено понад 2000 військовозобов’язаних оперативного резерву 2 черги та резервістів 119 окремої бригади територіальної оборони оперативного командування «Північ». 
  Базові табори розміщуватимуться в межах Чернігівського, Ніжинського, Прилуцького, Новгород-Сіверського та Корюківського районів та безпосередньо місті Чернігові.
   Основними навчальними цілями планових зборів визначено удосконалення рівня умінь і практичних навичок командирів, штабів та особового складу підрозділів територіальної оборони області щодо управління підрозділами, підвищення індивідуальних навичок військовозобов’язаних  щодо виконання визначених завдань на реальних об’єктах регіону.

Навчання резервістів є звичною практикою для всіх європейських країн, у тому числі для України. Подібні навчання проводилися й раніше (у 2018році).

Голова ОДА за  посадою очолює територіальну оборону області. Обласна державна адміністрація із залученням районних державних адміністрацій та ОТГ забезпечить учасників навчальних зборів всім необхідним. Насамперед, це гідні умови базування резервістів, транспорт, харчування.

Такі збори добре пам’ятають ті, хто дорослим застав радянські часи. Про них завжди батько з гордістю переповідає дітям. Чимало мешканців Чернігівщини взяли участь у навчальних зборах територіальної оборони у 2018 році.

Всі ми хочемо, щоб в нашій країні був мир. Мир може бути тільки в тій країні, де армія сильна.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь