A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Громада відзначає 76-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 09.05.2021 13:00
Кількість переглядів: 162

Однією з найболючіших ран людства,  з найбільш трагічних сторінок в історії України  і всього світу є Друга світова війна. Вже 76 років ми святкуємо День Перемоги над нацизмом. І чим далі відходять вогняні роки війни, тим величнішим постає перед новим поколінням героїчний подвиг посивілих ветеранів.
   Ветерани Другої світової війни своєю кров’ю вписали цей день в історію і завоювали право відзначати його як найсвітліше свято – День Перемоги.
   З кожним відірваним листочком календаря, свідків та учасників тієї страшної та в той же час величної події, стає все менше. І час не зупинити. На жаль, зовсім мало залишилось людей, що можуть розповісти якою ціною здобувалась Перемога.

З нагоди Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у м.Бобровиця та всіх старостинських округах відбулися святкові заходи.

Присутні  вшанували пам’ять  полеглих в роки війни хвилиною мовчання, а на знак глибокої пошани та світлої пам’яті до  Обеліску слави та пам’ятних знаків захисникам України поклали  живі квіти.

Низький уклін та шана усім ветеранам, дітям війни, колишнім в’язням концтаборів, військовополоненим та остарбайтерам. Усім, хто пройшов через пекло війни! Миру, злагоди, добробуту вашим родинам!

У виконанні творчих колективів  прозвучали пісні воєнних років - пісні тих далеких років юності наших шановних ветеранів.

Відділ організаційно – кадрової роботи міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь