A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Профілактика девіантної поведінки та недопущення скоєння повторних правопорушень неповнолітніми

Дата: 07.05.2021 14:44
Кількість переглядів: 420

    На сьогоднішній день питання правопорушень неповнолітніх є і залишається однією з гострих проблем нашого суспільства.   Відділ соціальних служб  Центру надання  соціальних послуг  Бобровицької міської ради плідно співпрацює з Бобровицьким районним сектором філії державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області у сфері профілактики правопорушень серед підлітків, які вже перейшли межу закону та відбувають покарання, не пов’язане з позбавленням волі, а також знаходяться в «зоні ризику». Основною метою такої співпраці є профілактика девіантної поведінки та  недопущення скоєння повторних правопорушень неповнолітніми.

         Зазвичай із кожним підлітком фахівці Центру працюють індивідуально. Для цього вони виїжджають за місцем проживання, знайомляться із сім’єю, вивчають обставини, що спонукали неповнолітніх до скоєння злочину, а також проводять профілактичну роботу, залучаючи представників інших відповідних служб.

    Сьогодні, 07.05.2021  у Центрі за участю старшого інспектора Бобровицького РС філії ДУ «Центр пробації» майора внутрішньої служби Євгенієм Білоусом проведено профілактичну бесіду із неповнолітнім засудженим.

     Під час бесіди працівники Центру мали можливість визначити позитивні риси юнака, на які можна спиратися у виховній роботі, також проаналізували родинні впливи та психологічний мікроклімат в його сім’ї. З метою попередження проявів асоціальної поведінки, неповнолітньому порадили як тренувати волю та контролювати емоції, усувати конфліктні стосунки, організовувати вільний час.  Було  наголошено  про  наслідки, які виникають у випадку скоєння повторного правопорушення.

    Особлива увага під час зустрічі приділялась важливості розуміння перспектив свого життя та шляхів їх досягнення відповідно до реальних можливостей.

КЗ "Центр надання соціальних послуг"

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь