A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Результат проведення ІІІ Міжнародного заняття доброти

Дата: 20.04.2021 10:33
Кількість переглядів: 201

Вже традиційно благодійний фонд за підтримки Міністерства освіти та науки України організовував 1-2 березня проведення в закладах дошкільної освіти Всеукраїнського заняття доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин.

Але в цьому році захід став ще масштабнішим. До участі долучились не лише навчальні заклади з усіх областей України, але і небайдужі педагоги та учні ще 7 країн: Білорусі, Болгарії, Естонії, Латвії, Литви, Сербії та Румунії. Що черговий раз підкреслює актуальність виховання у дітей відповідального ставлення до тварин у світі.

Всього 1-2 березня було проведено 8864 заняття доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин у 2136 закладах дошкільної освіти.

Дошкільний навчальний заклад ясла-садок «Золотий ключик» уже 4-й рік поспіль долучається до заняття доброти і цей рік не став виключенням. Заклад отримав сертифікат учасника Міжнародного заняття доброти.

Вихователі та діти отримали не тільки корисну та пізнавальну інформацію щодо гуманного ставлення до тварин, а й Сертифікат учасника Міжнародного заняття доброти.

Хочеться вірити, що отриманий дітьми досвід був корисний і їх дитячі серця завжди будуть сповнені любові та доброти до тварин.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь