A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Вручення нагород за перемогу у всеукраїнському конкурсі

Дата: 13.04.2021 15:58
Кількість переглядів: 239

         Відділ ЦНАП Бобровицької міської ради став переможцем у всіх номінаціях у всеукраїнському конкурсі, який проводився проєктом EGOV4UKRAINE.

        Сьогодні міський голова Тетяна КОВЧЕЖНЮК вручила нагороди та привітала з досягненнями працівників відділу ЦНАП, відзначивши високий рівень організації надання жителям громади адміністративних послуг, побажавши подальших успіхів у професійній діяльності.

         За почесну перемогу в номінації «Кращий ЦНАП з «Вуликом» ЦНАП-переможець отримав почесну відзнаку проєкту EGOV4UKRAINE та кавову машину, його керівниця Ольга ШИЛКО - почесну відзнаку та сучасний планшет.

         В номінації «Кращий адміністратор ЦНАПу з «Вуликом» одним з п'яти переможців стала адміністратор відділу ЦНАП Бобровицької міської ради Наталія ЗАДОРОЖНА, яка отримала почесну відзнаку, а також сучасний планшет, що, враховуючи активний темп цифрової трансформації, сприятиме ще більш продуктивній організації щоденної роботи.

          Бобровицький ЦНАП з 2019-го року успішно працює у системі «Вулик», яка передбачає електронний документообіг у ЦНАП. Така комп’ютерна платформа підвищує якість надання послуг, а також забезпечує надійне зберігання й захист персональної інформації. Відтак, у 2020-му році за допомогою вказаної електронної системи документообігу було опрацьовано 16657 звернень.

          Адміністратори відділу ЦНАП приймають участь і у другому етапі всеукраїнського конкурсу від проєкту EGOV4UKRAINE, результати якого будуть оголошені в травні 2021 року, тож бажаємо їм успіхів.

Фото без опису

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь