A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Розпочався призов громадян на строкову службу до лав Збройних Сил України

Дата: 07.04.2021 12:29
Кількість переглядів: 375

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Указу Президента України від 24 лютого 2021 року № 71/2021 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році», Директиви Головнокомандувача Збройних Сил України №Д-1 від 12.01.2021 року «Про організацію та проведення призову громадян України на строкову військову службу у 2021 році та звільнення в запас військовослужбовців, які вислужили встановлені строки строкової військової служби», з 01 квітня по 30 червня 2021 року проводиться призов громадян на строкову військову службу.

Фото без опису

З 5 квітня 2021 року, в приміщенні Бобровицького районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки розпочалися  проводи призовників 2021 року на строкову службу до лав Збройних Сил України.

Служба в армії, яка є важливим моментом життя кожного призовника, безперечно, стане для них цікавою сторінкою життя, адже лави Збройних Сил України – це справжня чоловіча школа мужності та доблесті, наполегливості та гарту, честі та совісті.

Відкриваючи захід було оголошено Указ Президента України, відповідно до якого  юнаків призвано на строкову військову службу до лав Збройних Сил України.

Зі словами вітання і найкращими побажаннями перед новобранцями виступив  заступник військового комісару  Бобровицького РТЦК та СП капітан Владислав Ковбаско.  При тому він  наголосив,  що відповідно до рішення Ради національної безпеки і оборони  України, призвані до Збройних сил України та інших військових формувань строковики не залучаються до виконання бойових завдань в районі проведення Операції об’єднаних сил.   

Кожен із призовників отримав від міської ради символічні подарунки – набори речей першої необхідності, а також засоби особистої гігієни.

 

Відділ сім’ї, молоді та спорту

міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь