A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Наказ відділу освіти від 03.03.2021 № 38

Дата: 03.03.2021 09:15
Кількість переглядів: 486

 

 

gerb

 

БОБРОВИЦЬКА МІСЬКА  РАДА

ВІДДІЛ   ОСВІТИ

Н А К А З

 

03 березня

2021 року

    м. Бобровиця                                      №

38

 

 

Про визначення терміну прийому  закладами загальної середньої освіти Бобровицької міської ради  заяв щодо зарахування учнів до перших класів  у 2021 році

 

 

На виконання законів України: «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 № 367, відповідно до статей 28, 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення виконавчого комітету Бобровицької міської ради від 23.02.2021 № 40 «Про визначення терміну прийому закладами загальної середньої освіти Бобровицької міської ради заяв щодо зарахування учнів до перших класів у 2021 році», з метою забезпечення права на освіту та належної організації і проведення прийому дітей до першого класу  закладів загальної середньої освіти у 2021 році,  н а к а з у ю:

  1. Визначити дату початку приймання заяв закладами загальної середньої освіти Бобровицької міської ради про зарахування дітей до перших класів  - 22 березня 2021 року. Останній день приймання заяв – 31 травня 2021 року.

2. Керівникам закладів загальної середньої освіти:

2.1. Протягом приймання заяв ужити заходів для ознайомлення батьків або осіб, що їх замінюють, з порядком зарахування до закладу, його статутом, правилами внутрішнього розпорядку та іншими документами, що регламентують організацію освітнього процесу.

2.2. Провести інформаційно-роз’яснювальну роботу серед батьків майбутніх першокласників та розмістити відповідні оголошення в закладі освіти, на офіційних сайтах про закріплену за закладом територію обслуговування, спроможність закладу освіти, кількість учнів у кожному класі та наявність вільних місць у кожному з них, умови проведення жеребкування для зарахування дітей на вільні місця.

2.3. Забезпечити постійний контроль за дотриманням порядку зарахування дітей до перших класів.

3. Головному спеціалісту відділу освіти В.Г.Мартишевській:

3.1. Здійснювати контроль за організацією та проведенням зарахування дітей до 1-х класів закладів загальної середньої освіти Бобровицької міської ради.

3.2. За необхідності надавати консультації батькам майбутніх першокласників із питань зарахування учнів до 1-х класів.

3.3. Розглядати письмові оскарження (за наявності) з питань неправомірної відмови у зарахуванні першокласників до закладу освіти.

4. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Начальник                                                                  Л.ПАНАСЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь