A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Засідання сесії міської ради

Дата: 15.01.2021 15:06
Кількість переглядів: 210

 Бобровицька міська рада повідомляє, що 28 січня 2021 року об  11 годині в  адмінприміщенні (зал засідань, ІІІ поверх) за адресою: м.Бобровиця, вул. Незалежності, 46  відбудеться засідання 4 сесії Бобровицької міської ради VIII скликання. На сесію запрошуються: депутати Бобровицької  міської  ради, депутати обласної  ради,  керівники  установ,  організацій підвідомчої території.

Орієнтовний перелік питань для розгляду на
на засіданні 4  сесії  Бобровицької міської ради  VIII скликання, 28.01.2021 року:

  1.  Про внесення змін до рішення міської ради  від 24 грудня 2019 року №1114-26/VII  «Про бюджет Бобровицької міської об'єднаної територіальної  громади  на 2020 рік».
  2. Про звіт про виконання     бюджету  Бобровицької  міської об’єднаної територіальної громади за 2020 рік.    
  3. Про  заходи  щодо  збалансування бюджету  Бобровицької  міської територіальної громади у 2021 році в процесі його виконання.
  4. Про затвердження Положення про постійні комісії та обрання постійних комісій Бобровицької міської ради VІІІ  скликання.
  5. Про внесення змін до рішення 34 сесії Бобровицької міської ради VII  скликання від 24.07.2020 року № 1584-34/VII (вулиця Шпига).
  6. Про затвердження положень про відділи Бобровицької міської ради.
  7. Про  припинення юридичної особи  комунального  підприємства  «Бобровицька друкарня»   Бобровицької  міської ради Чернігівської області  шляхом ліквідації.
  8. Про внесення змін до рішення 1 сесії міської ради 8 скликання від 01.12.2020 року №№ 27-1/VІІІ  «Про покладання обов’язків із вчинення   нотаріальних дій,  реєстрації (зняття з реєстрації) місця проживання фізичних осіб».
  9. Про передачу фондів комунальному закладу «Трудовий архів»  Бобровицької міської ради.
  10. Про затвердження актів приймання-передачі комунального майна в оперативне управління КНП «Бобровицька опорна центральна лікарня» Бобровицької міської ради.
  11. Про внесення змін  до  Положення  про Порядок  використання шкільних автобусів.
  12. Про внесення змін до Програми «Компенсація фізичним  особам,які  надають  соціальні послуги громадянам  похилого  віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не  здатні  до самообслуговування і  потребують  сторонньої  допомоги   на 2021-2022  роки».
  13. Про внесення змін до статутів закладів освіти.
  14. Про дозвіл на здачу в оренду майна комунальної власності (відділу культури та туризму, КНП «Бобровицька опорна лікарня», центр надання соціальних послуг).
  15. Про доповнення Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «ЦНАП» Бобровицької міської ради та віддалені робочі місця.
  16. Про  затвердження  розпоряджень  міського  голови, прийнятих у  міжсесійний  період.
  17. Про затвердження Положення про порядок надання  земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території  Бобровицької ради.
  18. Про розгляд електронної петиції «Щодо розчистки та поглиблення річки Бистриця, яка знаходиться на території с.Рудьківка».
  19. Земельні питання.
  20. Інші  питання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь