A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Запрошуємо у гості

Дата: 06.01.2021 11:15
Кількість переглядів: 266

Під час карантину культурно-мистецькі заклади успішно працюють в режимі онлайн.
Цікаві програми, інформації висвітлюють в соціальних мережах. Робота проводиться під гаслом «Карантин – це не привід сидіти вдома без діла».
Було створено рубрику «Запрошуємо в гості» (це віртуальна подорож по клубним, мистецьким закладам та творчим колективам). Кожен бажаючий може подорожувати і насолоджуватись мистецтвом, дотримуючись карантинних обмежень не виходячи з дому.

Фото без опису

Народний аматорський хореографічний колектив «Ярославна» (керівник Ірина Гончарова) прийняв участь у Міжнародному молодіжному фестивалі-конкурсі «Мистецькі барви» м.Прилуки, де здобули I місце;  у XXIV Міжнародному фестивалі-конкурсі «Свято талантів. Зоряний шлях» м.Київ – I та II місце.

Народний аматорський хореографічний колектив «Ярославна» (керівник Оксана Терещенко) прийняв участь у таких конкурсах: Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс «Острів злагоди» м.Запоріжжя – лауреат I ступеня; II благодійний багатожанровий фестиваль – конкурс мистецтв «З добрим серцем» с.Дроздівка Куликівського району – два I та II місце; Всеукраїнський фестиваль з хореографічного мистецтва «FREE DANCE» м.Львів – лауреат I премії; Всеукраїнський марафон творчості «STOP PANIC WITH ART» – два дипломи за участь.

Вітаємо обдарованих школярів і бажаємо кожному з них, їхнім батькам і педагогам міцного здоров’я та нових звершень. Ніколи не зупинятися на досягнутому та завжди пам’ятати, що вклад талановитої молоді у розбудову нашої держави є неоціненним.

Відділ культури та туризму міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь