A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Заявка – пропозиція  на розміщення у 2021році тимчасово вільних коштів бюджету Бобровицької міської  територіальної   громади  на вкладних (депозитних) рахунках  у банках

Дата: 04.01.2021 12:15
Кількість переглядів: 675

    Відповідно до вимог ст.16 Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 12 січня 2011 p. N6 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках» (зі змінами), згідно з пунктом 10 рішення   міської ради від 24.12.2020 року №62-3/VIII «Про бюджет Бобровицької міської територіальної громади на 2021 рік» оголошується проведення конкурсу серед банків щодо розміщення тимчасово вільних коштів бюджету Бобровицької міської територіальної громади на вкладних (депозитних) рахунках у банках у 2021 році. Загальний обсяг коштів, що прогнозується розмістити на депозитні вклади складає 20 000 000 гривень.

1. У конкурсі можуть брати участь банки, філії (відділення) яких розташовані в м. Бобровиця (далі – банки), за умови якщо:

  • держава прямо та/або опосередковано володіє 75 чи більше відсотками статутного  капіталу та/або голосів;
  • до яких протягом останнього року Національний банк не застосовував таких заходів впливу, як обмеження, зупинення чи припинення здійснення окремих видів операцій та віднесення банку до категорії проблемного або неплатоспроможного.

2. Розміщення тимчасово вільних коштів бюджету міста здійснюється в обсягах фактично вільних залишків коштів загального та спеціального фондів бюджету міської територіальної громади.

3. Учасник конкурсу повинен надати комісії з проведення конкурсу щодо розміщення тимчасово вільних коштів бюджету міста Бобровиця на депозитних рахунках   такі документи:

 - заяву на участь у конкурсі;

 - конкурсні пропозиції щодо розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на депозитних рахунках, які обов’язково включають пропозиції щодо:

  • процентної ставки;
  • терміну повернення коштів на рахунок міського бюджету;
  • незнижувального залишку на депозитному рахунку;
  • умови сплати процентів та періодичність їх сплати.

- завірені належним чином копії:

  • свідоцтва про державну реєстрацію банку, виданого державним реєстратором;
  • свідоцтва про державну реєстрацію банку, виданого Національним банком України;
  • статуту банку;
  • положення про філію (відділення) банку;
  • банківських ліцензій на право здійснення банківських операцій;
  • довіреності керівника представництва (філії, відділення) банку;
  • довідку Національного банку України щодо відповідності банку, який приймає участь у конкурсі, умовам розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках, визначених у підпункті 6) пункту 3 Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12.01.2011 N6 (із змінами);
  • довідки зі статистики з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, видані банку та філії/відділенню (в разі наявності);
  • витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, виданий банку державним реєстратором.  

5. Обов’язковими умовами при укладені договору банківського вкладу (депозиту) між фінансовим управлінням  Бобровицької міської ради і банком є:

- можливість постійного поповнення вкладу;

- права вкладника на повернення вкладу (депозиту) або його частини на першу вимогу вкладника відповідно до потреби у фінансуванні видатків;

-заборона безспірного списання банком коштів із вкладного (депозитного) рахунку;

- в разі неповернення чи несвоєчасного повернення коштів із вкладних (депозитних) рахунків на відповідні рахунки міського бюджету, відкриті в Казначействі, з яких перераховувалися тимчасово вільні кошти для розміщення на вкладних (депозитних) рахунках, банк несе відповідальність у вигляді штрафу в розмірі 1% від суми затримки (до п’яти календарних днів) повернення вкладів або процентів на вклад. Якщо строк затримки складає більше п’яти календарних днів, банк сплачує пеню в розмірі подвійної облікової ставки НБУ за кожен день затримки.

6.Тимчасово вільні кошти можуть розміщуватись на вкладних (депозитних) рахунках у банках лише у межах поточного бюджетного періоду та повинні бути повернуті на рахунки бюджету, з яких вони перераховувалися, не пізніше ніж за 10 днів до закінчення такого бюджетного періоду.

7. В депозитному договорі з банком - переможцем конкурсу мають бути враховані і інші вимоги, визначені Порядком розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 12.01.2011p. N 6 (зі змінами).

8. Пропозиції подаються в запечатаному конверті з поміткою "заява на участь у конкурсі"  до 11-00 год. 11 січня 2021р. за адресою вул. Незалежності, 29,  Фінансове управління Бобровицької міської ради. Контактний телефон 2 55 87. На конверті з пропозицією необхідно вказати: "Не відкривати до 12-00 год. 11 січня 2021р."

9. Конкурс пропозицій відбудеться 11 січня 2020 р. о 12-00 год. за адресою вул.Незалежності, 46  Бобровицька міська рада

10. Переможцем конкурсу визначається банк, який за інших рівних умов запропонував найвищу процентну ставку за вкладом (депозитом) на відповідний строк.

11. Конкурсна комісія має право звертатися до банків, які подали пропозиції, за роз’ясненнями та наданням додаткової інформації.

12. Використання відомостей, що містяться у пропозиціях банків, здійснюється з додержанням вимог законодавства.

13. Інформація, що стосується розгляду, пояснення, оцінки та порівняння пропозицій, є конфіденційною.

14. Учасник має право відкликати свою заяву на участь у конкурсі до встановленого терміну проведення конкурсу, повідомивши про це письмово конкурсну комісію.

15. Переможця серед банків, які надали заяву на участь у конкурсі з конкурсними пропозиціями, визначає конкурсна комісія з визначення установи банку для розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на депозитних рахунках.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь