A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Реконструкція дошкільного навчального закладу "Золотий ключик"

Дата: 24.11.2020 09:55
Кількість переглядів: 247

У м.Бобровиця завершили реконструкцію двоповерхової будівлі дошкільного навчального закладу «Золотий ключик». У вересні на вихованців чекав оновлений заклад. Об’єкт увійшов до   переліку проєктів, які реалізуються в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Нині, після закінчення реконструкції,  заклад освіти введено в експлуатацію.

Дошкільний навчальний заклад «Золотий ключик» відвідують 147 дітей, працює сім груп: дві ясельні та ще п’ять для дошкільнят молодшого, середнього і старшого віку.

         Ще у 2018 році проведено заміну рулонної покрівлі на шатрову з улаштуванням організованого водовідведення. Протягом 2019 – 2020 років утеплили за сучасними технологіями фасад та фундамент будівлі, проведено вимощення, створено пандус для маломобільних груп населення, замінили віконні і зовнішні дверні блоки. Також виконано роботи з обробляння дерев’яних конструкцій горища протизаймистими сумішами, улаштування автоматичної пожежної сигналізації та системи блискавкозахисту. Не забули і про благоустрій: на подвірї закладу оновили ігрові майданчики й альтанки, тривають роботи по заміні  огорожі.

         Реалізація проекту дала можливість зміцнити матеріально-технічну базу закладу, а впровадження енергозбережних технологій суттєво скоротити бюджетні витрати на опалення садочка та проведення ремонтних робіт.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь