A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Бобровицька ОТГ визнана переможцем конкурсу «Дієва громада» Міністерства цифрової трансформації

Дата: 27.10.2020 12:13
Кількість переглядів: 453

19-го жовтня було оголошено переможців конкурсу «Дієва громада», який відбувався за підтримки Міністерства розвитку громад та територій України.
Конкурс став першим етапом оцінки цифрової трансформації міст та областей задля написання майбутньої стратегії цифрової трансформації регіонів. За словами заступника Міністра розвитку громад та територій з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Олександра Дудченка, «глобальною метою є підтримка процесу цифровізації кожної громади в Україні.  Активність громад, яку ми спостерігали під час проведення конкурсу, свідчить про глибоку зацікавленість регіонів у створенні умов для більш комфортного та зручного життя людей».
Участь в конкурсі взяли близько 700 громад. Більше 100 громад та міст пройшли опитування та 63 надали описи своїх кращих практик цифровізації.

Фото без опису

На даний час, мешканці нашої громади мають доступ до 189 адміністративних послуг у центральному офісі, а на віддалених робочих місцях – до 60 послуг. За майже рік роботи, ЦНАП у ПК «Вулик» було прийнято 12277 заявок на адміністративні послуги. А це найбільший показник серед підключених до «Вулика» ЦНАПів України.  Саме за досягнення в роботі з ПК «Вулик», Бобровицька ОТГ визнана переможцем у номінації «Іновації у сфері публічних послуг» та нагороджена відзнакою «Дієва громада» Міністерства цифрової трансформації.

Перемога в конкурсі підвищить привабливість громади для отримання міжнародної технічної допомоги; надасть можливість стати частиною спільноти Дієвих громад, які будуть цифровими лідерами України; підвищить інституційну спроможність для кращої взаємодії зі своїми жителями; дасть можливість отримати рекомендації щодо цифрової трансформації у нашій громаді. 

 

Організаційний відділ міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь