A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Проведено чергове пленарне засідання сесії міської ради

Дата: 22.10.2020 14:36
Кількість переглядів: 288

22 жовтня, відбулося пленарне засідання тридцять сьомої сесії Бобровицької міської ради сьомого скликання під головуванням міського голови Тетяни Ковчежнюк.
На пленарному засіданні були присутні 26 депутатів міської ради сьомого скликання з 34 обраних. Розглянуто 60 питань порядку денного, основними з них були:
Про затвердження  Плану  заходів  із  реалізації  у  2021 – 2023 роках Стратегії сталого розвитку Бобровицької ОТГ на 2020-2027 роки.
Про внесення змін у додаток №2 Програми економічного і соціального розвитку Бобровицької міської ради (об’єднана територіальна громада), на 2020 рік.

Про внесення змін до Програми розвитку дорожнього господарства та безпеки руху на 2019-2020 роки.

Про безоплатне прийняття у комунальну власність Бобровицької міської ради об’єктів спільної власності територіальних громад міста, сіл Бобровицького району.

Про безоплатне прийняття у комунальну власність Боброивцької міської ради установи Новобиківського міжшкільного навчально-виробничого комбінату та його майна.

Про безоплатне прийняття у комунальну власність Бобровицької міської ради бібліотек-філій Бобровицької ЦРБ.

Про безоплатне прийняття у комунальну власність Бобровицької міської ради житлових квартир.

Про встановлення пам’ятника на честь загиблих учасників АТО.

Про затвердження розпоряджень міського голови, прийнятих у міжсесійний період.

Щодо питань виконання міського бюджету за 9 місяців поточного року та внесення змін до рішення міської ради «Про бюджет Бобровицької міської об'єднаної територіальної громади на 2020 рік» доповідала начальник фінансового управління міської ради Вікторія Грабова.

Також на сесії розглянуто блок земельних питань та прийняті відповідні рішення.

Попередньо, на засіданнях постійних депутатських комісій було розглянуто всі питання порядку денного тридцять сьомої сесії сьомого скликання.

Підбиваючи підсумки роботи сесії, Тетяна Ковчежнюк подякувала усім депутатам за плідну роботу за час каденції, порозуміння в прийнятті виважених рішень на користь громади.

Впевнена, всі ми плідно працювали на розвиток Бобровицької громади, нам вдалося реалізувати безліч життєво важливих проєктів, по можливості використати різні механізми по розбудові території, залучити державні, обласні кошти, активно брати участь у міжнародних програмах та грантах. Сподіваюся, що всі напрацювання будуть продовжені депутатами і в наступній каденції, – зазначила Тетяна Миколаївна.

Також керівник громади побажала депутатам, які балотуються до міської ради отримати перемогу та знову здобути депутатський мандат.

Організаційний відділ міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь