A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відбулося позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 28.09.2020 14:13
Кількість переглядів: 284

Сьогодні, 28 вересня, відбулося позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, у якому взяла участь міський голова Тетяна Ковчежнюк. Присутні були члени районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, штабу з ліквідації медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру.
Було заслухано інформацію Бобровицького РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України», що в районі станом на 28.09.2020 зареєстровано 264 випадки захворювань на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця - 138, с. Ст. Басань - 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка - 5, с. Зелене - 9, с. Горбачі - 1, с. Осокорівка - 2, с. Кобижча - 28, Травкине – 1, с. Ярославка - 1, с. Мирне – 9,  с. Вороньки - 2, с.Старий Биків -1, Новий Биків - 1, с. Рудьківка-4, с.Макарівка - 9, с.Марківці- 12, с.Нова Басань - 13, с. Озеряни - 6, с. Браниця - 11, с. Осовець - 1, с. Піски - 5, с. Наумівка - 2),  з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП «Козелецька ЦРЛ» 47 осіб, 2 хворих в інфекційне відділення КНП "Борзнянська ЦРЛ", 5 хворих в КНП "Бобровицька ЦРЛ".

На сьогоднішній день 5 хворих знаходиться на стаціонарному лікуванні, 15 хворих знаходиться на самоізоляції, 233 хворих одужало, 8 хворих померло. Всього зареєстровано 519 контактних осіб, з них 494 обстежено.

У зв’язку з потраплянням Бобровицького району до «жовтої зони», додатково до обмежень для «зеленої зони», заборонено відвідування сторонніми особами установ та закладів соцзахисту, в яких тимчасово або постійно перебувають/проживають громадяни похилого віку, ветерани війни і праці, особи з інвалідністю, особи із стійкими інтелектуальними або психічними порушеннями, установ і закладів, що надають соціальні послуги сім’ям/особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово).

Заборонено роботу суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування без організації дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо) після 24-ї та до 7-ї години крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки та замовлень на винос.

Мобільній групі контролю за дотриманням вимог протиепідемічних заходів здійснювати постійний контроль за дотриманням суб’єктами господарювання, установами, організаціями та населенням протиепідемічних заходів.

 

Організаційний відділ міської ради

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь