A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Перевірте свої персональні дані в Державному реєстрі виборців

Дата: 02.09.2020 15:18
Кількість переглядів: 291

   Відповідно до статтей 19, 20 Закону України “Про Державний реєстр виборців” кожен виборець може звернутися до органу ведення Державного реєстру виборців з заявою щодо свого включення до Реєстру, щодо зміни своїх персональних даних або виборчої адреси.
     Відповідно до статті 20' Закону  виборець, який виявив невключення чи неправомірне включення до Реєстру іншої особи, недостовірні відомості Реєстру стосовно іншої особи,  також може за власною ініціативою звернутися з письмовою заявою до органу ведення Реєстру за виборчою адресою такої особи щодо виправлення неправильностей у Реєстрі. 

          Шановні виборці! Відділ ведення Державного реєстру виборців апарату Бобровицької райдержадміністрації ще раз  нагадує Вам, що потрібно завчасно перевірити свої персональні дані в реєстрі (це потрібно зробити до 19 жовтня 2020 року) бо, після того як будуть сформовані уточнені списки виборців, зміни до списків вносяться лише за рішенням суду, а в день голосування внесення змін до списків виборців заборонено.

Виборці,   які   мають   доступ    до   мережі   Інтернет,   можуть    перевірити інформацію про своє включення до Реєстру в "Особистому кабінеті виборця". Цей програмний ресурс функціонує на офіційному веб-сайті "Державний реєстр виборців" (www.drv.gov.ua).

      Перш за  все, перевірити  свої  дані  мають  виборці,  які  голосують вперше, а також ті, які не виявили свого прізвища  у списках, або   виявили   неточну інформацію про свою особу під час останнього голосування.

     При особистому зверненні до відділу ведення при собі потрібно мати паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України. Якщо особа нездатна пересуватися самостійно, вона може письмово уповноважити на таке звернення іншу особу.

Відділ ведення Державного реєстру виборців знаходиться на третьому поверсі в приміщенні Бобровицької райдержадміністрації. Телефон для довідок 2-50-28.

                       Відділ ведення Державного реєстру виборців апарату
                       райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь