Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 28.08.2020 09:42
Кількість переглядів: 357

Сьогодні, 28 серпня, відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Присутні були члени районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, штабу з ліквідації медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру.
Було заслухано інформацію Бобровицького РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України», що в районі станом 28.08.2020 зареєстровано 173 випадки захворювань на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця - 86, с. Ст. Басань - 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка - 5, с. Зелене - 9, с. Горбачі - 1, с. Осокорівка - 2, с. Кобижча - 17, Травкине – 1, с. Ярославка - 1, с. Мирне – 7,  с. Вороньки - 2, с.Старий Биків -1, с. Рудьківка-4, с.Макарівка - 5, с.Марківці- 9, с.Нова Басань - 6, с. Озеряни - 4, с. Браниця - 4, с. Осовець - 1, с. Піски - 3, с. Наумівка - 2),  з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП «Козелецька ЦРЛ» 47 осіб. На сьогоднішній день 15 хворих знаходиться на стаціонарному лікуванні, 64 хворих знаходиться на самоізоляції, 90  хворих  одужало, 4 хворих померло. Всього зареєстровано 382 контактні особи,  з них 281 обстежений.

У зв’язку з різким збільшенням кількості хворих на гостру респіраторну хворобу, викликану вірусом Covid-19, летальних випадків серед жителів, віднесення Бобровицького району до «помаранчевої» зони комісія вирішила з 31 серпня заборонити масові заходи розважального та іншого характеру на 14 днів. При проведенні релігійних заходів і богослужінь суворо дотримуватися вимог постанови КМУ від 18.06.2020 року №500 зі змінами, внесеними постановою КМУ від 22.07.22020 року №641.

Призупинено особистий прийом громадян керівниками та працівниками державних установ Бобровицького району на 14 днів. Прийом звернень громадян здійснювати в електронному вигляді, або через скриньки, встановлені на вході в установи.

Мобільній групі контролю за дотриманням вимог протиепідемічних заходів необхідно забезпечити посилення контролю за дотриманням суб’єктами господарювання, населенням в умовах адаптивного карантину режиму носіння захисних масок, соціальної дистанції та здійснення визначених заходів дезінфекції в закладах громадського харчування, закладах освіти, на об’єктах торгівлі, громадському транспорті, релігійних установах.                              

Заборонено терміном на 14 днів з 31 серпня роботу об’єктів громадського харчування у нічний час, діяльність закладів культури, фітнес-груп тощо.

Призупинено на 14 днів проведення чергових, планових медичних оглядів (окрім вчителів освітніх закладів, вступників до вищих та професійно-технічних навчальних закладів (довідка за формою 186-1), студентів, які поселяються у гуртожитки). 

Проведення медичних оглядів призовників до лав ЗСУ, дітей  з особливими потребами буде забезпечено за окремою процедурою.

Організаційний відділ міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь