A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 25.08.2020 15:35
Кількість переглядів: 285

Сьогодні, 25 серпня, відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, у якому взяв участь перший заступник міського голови Василь Кучерина. Присутні були члени районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, штабу з ліквідації медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру.
Було заслухано інформацію Бобровицького РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України», що в районі станом на 25.08.2020 зареєстровано 148 випадків захворювань на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця - 68, с. Ст. Басань - 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка - 5, с. Зелене - 9, с. Горбачі - 1, с. Осокорівка - 2, с. Кобижча - 17, Травкине – 1, с. Ярославка - 1, с. Мирне – 7,  с. Вороньки - 2, с.Старий Биків -1, с. Рудьківка-3, с.Макарівка - 4, с.Марківці- 8, с.Нова Басань - 5, с. Озеряни - 4, с. Браниця - 3, с. Осовець - 1, с. Піски - 1, с. Наумівка - 2),  з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП «Козелецька ЦРЛ» 47 осіб. На сьогоднішній день 9 хворих знаходиться на стаціонарному лікуванні, 52 хворих знаходиться на самоізоляції, 83 хворих  одужало, 4 хворих померло. Всього зареєстровано 332 контактні особи,  з них 247 обстежені.

У зв’язку з різким зростанням кількості хворих на гостру респіраторну хворобу та летальних випадків серед жителів району, вирішено з 25.08.2020 заборонити масові заходи розважального та іншого характеру на 14 днів. При проведенні релігійних заходів і богослужінь суворо дотримуватися вимог Постанови КМУ від 18.06.2020 року №500 зі змінами, внесеними Постановою КМУ від 22.07.22020 року №641.

З 25 серпня з 22:00 год. заборонено роботу об’єктів громадського харчування, об’єктів торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами терміном 14 днів.

Призупинено проведення чергових, планових медичних оглядів до 25 вересня 2020 року (окрім попередніх, первинних (при влаштуванні на роботу) оглядів для видачі довідки форми 127/О (дозвільна система), медичних довідок водія, довідок за формою 186-1). 

На час дії карантину мобільній групі контролю за дотриманням вимог протиепідемічних заходів забезпечити посилення контролю за дотриманням суб’єктами господарювання та населенням в умовах адаптивного карантину режиму носіння захисних масок, соціальної дистанції та здійснення визначених заходів дезінфекції в закладах громадського харчування, закладах дошкільної освіти, на об’єктах торгівлі, у громадському транспорті, релігійних установах.

                                                                                  

Організаційний відділ міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь