A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Уряд розподілив субвенцію на соціально-економічний розвиток: Бобровицька ОТГ отримає 2,4 млн грн на ремонт освітніх закладів

Дата: 31.07.2020 17:04
Кількість переглядів: 262

     Уряд на засіданні 8 липня затвердив розпорядження про виділення коштів за програмою соціально-економічного розвитку регіонів. Про це інформує пресслужба Кабміну. Як зазначив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль,  рішення Уряду передбачає виділення майже 1,7 млрд грн на реальні потреби людей. «Це конкретна допомога регіонам та звичайним громадянам, щоб українці відчули зміни в повсякденному житті. Як мені доповіли, узгодження щодо фінансування переліку об’єктів відбувалося прозоро та з урахуванням нагальних потреб громад», - зазначив Прем’єр-міністр.

     Денис Шмигаль також нагадав, що під час ухвалення змін до бюджету, Уряд зберіг фінансування за цією програмою: «Ми розуміємо важливість створення гідних умов для людей на місцях. Є конкретні приклади, куди будуть направлені кошти через місцеві бюджети: це встановлення освітлення на вулицях, заходи по утепленню навчальних закладів для наших дітей, придбання  обладнання для лікарень; це ремонт амбулаторій, шкіл, садків та багато іншого». 

    Необхідність таких заходів, за словами очільника Уряду, викликана тим, що дуже часто на подібні витрати не вистачає місцевих коштів. «Коронакриза фактично виснажила місцеві бюджети, дуже багато коштів пішло на боротьбу з епідемією, тому важливо підтримати регіони цією субвенцією», - підсумував Денис Шмигаль.

    Бобровицька міська об’єднана територіальна громада отримає кошти субвенції на соціально-економічний розвиток окремих територій у  сумі  2 400 тис.грн., з них:
- на капітальний ремонт частини приміщення  Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 в м.Бобровиця  вул. Незалежності 60 (спортзал) – 1 300 тис.грн.;
- на капітальний ремонт шатрового даху, утеплення зовнішніх стін їдальні Кобижчанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів по вул. Правди, 1 в с.Кобижча Бобровицького району Чернігівської області - 1 100 тис.грн.

    Кошти до бюджету громади надійдуть згідно розпису в липні – 423,5 тис.грн, в серпні – 847,1 тис.грн  та  в  жовтні - 1 129,4 тис.грн.

    На співфінансування  об’єктів, що фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій виділені кошти з бюджету об’єднаної територіальної громади сумі 41,4 тис.грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь