A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відбулося засідання районної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 28.07.2020 12:11
Кількість переглядів: 299

 Сьогодні, 28 липня, відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації. Присутні були члени районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, штабу з ліквідації медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру та члени міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
   Заслухавши інформацію начальника Бобровицького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Р. ДУБА, завідувача Бобровицького РЛВ ДУ «Чернігівський ОЛЦ МОЗ України» Дорошенка Р.І., начальника відділу освіти Бобровицької міської ради Панасюк Л.В., начальника мобільної групи контролю за дотриманням вимог протиепідемічних заходів О. КИРИЧЕНКА, комісія  вирішила:

1.Дозволити роботу закладів дошкільної освіти району та КУ Бобровицький інклюзивно-ресурсний центр з дотриманням вимог Постанови ГСЛУ від 21.05.2020 року №25. У  разі погіршення епідеміологічної ситуації, а саме - інцидентність (середня кількість нових випадків COVID-19 за останні 7 днів на 100 тисяч населення) перевищує 12 чоловік на 100 тисяч населення та завантаженість ліжок у закладах охорони здоров’я, визначених для госпіталізації хворих на COVID-19, перевищує 50%, дане рішення може бути переглянуте.

з 10.08.2020

1.1. Перед відкриттям закладів провести тестування методом ПЛР або ІФА педагогічних працівників та обслуговуючого персоналу за рахунок  бюджетів громад.

з 28.07.2020

1.2. Мобільній групі контролю за дотриманням вимог протиепідемічних заходів забезпечити посилення контролю за дотриманням суб’єктами господарювання та населенням в умовах адаптивного карантину, режиму носіння захисних масок, соціальної дистанції та здійснення визначених заходів дезінфекції в закладах громадського харчування, закладах дошкільної освіти, на об’єктах торгівлі та у громадському транспорті.

                                                               На час дії карантину

Організаційний відділ міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь