Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відбулося засідання робочої групи

Дата: 20.07.2020 14:33
Кількість переглядів: 256

    Сьогодні, в малому залі адмінприміщення відбулося чергове засідання робочої групи для проведення обстеження, збору матеріалів та підготовки висновків стосовно визначення правового статусу незавершеного будівництва споруди капітального характеру на місці створення тимчасової споруди соціального-культурного призначення (Весільний будинок) у  м. Бобровиця по вул. Франка 1/1.

На засіданні робочої групи були розглянуті питання :

1. Інформація про відповіді на запити Робочої групи, що надійшли у період між засіданнями Робочої групи.
2. Про направлення запиту до Бобровицького відділення поліції Ніжинського ВП ГУНП в Чернігівській області щодо реєстрації кримінального провадження за фактом пошкодження пожежею незавершеної будівництвом споруди капітального характеру на місці створення тимчасової споруди соціально-культурного призначення (Весільний будинок) у м. Бобровиця по вул. Франка, 1/1 в ніч з 17 на 18 липня 2020 року та відомостей про потерпілого у такому кримінальному проваджені.
3. Про направлення запиту до Бобровицького районного відділу УДСНС України у Чернігівській області на завірену копії акту про пожежу в ніч з 17 на 18 липня 2020 року на об’єкті – незавершена будівництвом споруда капітального характеру на місці створення тимчасової споруди соціального-культурного призначення (Весільний будинок) у м. Бобровиця по вул. Франка, 1/1.
4. Про оголошення перерви у засіданні робочої групи до отримання відповідей від Бобровицького відділення поліції Ніжинського ВП ГУНП в Чернігівській області та Бобровицького районного відділу УДСНС України у Чернігівській області.
5. Про надання повноважень заступнику голови робочої групи Микитенку Г.А. щодо скликання засідання робочої групи у разі необхідності на період відсутності голови робочої групи Циби С.М. Проінформувати сесію міської ради про проведену роботу.

З матеріалами розгляду даних питань можна  ознайомитись у міській раді.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь