Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Бобровицька районна організація Профспілки працівників державних установ прозвітувала про свою роботу

Дата: 16.07.2020 16:55
Кількість переглядів: 331

16 липня міський голова Тетяна Ковчежнюк взяла участь у звітно-виборній конференції Бобровицької районної організації Профспілки працівників державних установ.
До складу районної організації Профспілки працівників державних установ  входять 6 первинних профспілкових організацій.
У роботі звітно-виборної конференції була присутня голова  обласної організації Профспілки Бойправ М.В. Вона акцентувала увагу членів Профспілки на  необхідності консолідації  зусиль профорганізацій всіх  рівнів у  боротьбі проти наступу на права профспілок,  з викликами і загрозами, зумовленими процесами децентралізації влади, утворенням об’єднаних територіальних громад, які  потягли за собою оптимізацію структури і скорочення чисельності районних державних адміністрацій, звуження прав спілчан та профспілкових організацій.

Голова районної організації Профспілки Валентин Кравченко, звітуючи про проведену роботу за звітний період визначив, що діяльність райкому була спрямована на виконання завдань щодо захисту трудових та соціально-економічних прав та інтересів членів Профспілки, забезпечення дотримання чинного законодавства про працю, захисту прав членів Профспілки при реорганізації місцевих органів виконавчої влади, надання правової допомоги. Значна увага приділялася пошуку нових форм і методів роботи щодо співпраці з владними структурами, профспілковими виборними органами вищого рівня з питань реформування оплати праці державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, підвищення ролі Профспілки у житті суспільства та окремої людини.

Щорічно виділялися кошти на проведення новорічних та різдвяних свят, закупівлю подарунків для дітей.

Головою Бобровицької районної організації Профспілки одноголосно  обрано Валентина Кравченка.

На конференції були обрані делегати на обласну звітно-виборну конференцію  та делеговані представники до обласного комітету  Профспілки працівників державних установ України.

На завершення роботи конференції голова обласної організації Профспілки вручила Почесні Грамоти обласної організації  Профспілки.

 

Організаційний відділ міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь