A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 23.06.2020 14:25
Кількість переглядів: 423

23 червня відбулось чергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Тетяни Ковчежнюк.
На початку засідання затвердили порядок денний та регламент роботи виконавчого комітету, члени виконкому перейшли до обговорення і прийняття рішень.
На порядок денний винесено 29 проєктів рішень:
1. Про стан профілактики злочинності та запобігання проявам корупції у Бобровицькій міській раді за підсумками І півріччя 2020 року.
2. Про стан кадрової роботи у Бобровицькій міській раді за підсумками І півріччя 2020 року.

3. Про погодження внесення змін та доповнень до Програми фінансової підтримки хворих підвідомчої території Бобровицької міської ради з хронічною нирковою недостатністю, що отримують програмний гемодіаліз у лікувальних закладах,  на період карантинних обмежень, пов’язаних із  протидією коронавірусній інфекції COVID-19.

4. Про проєкт рішення «Про внесення змін до Програми з  проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів, що  входять до  Бобровицької  міськоїради,  на  2019-2021 роки».

5. Про проєкт рішення «Про внесення змін у додаток №2 Програми економічного і соціального розвитку Бобровицької міської ради (об’єднана територіальна громада), на 2020 рік».

6. Про проєкт рішення «Про внесення змін та доповнень  до  комплексної  екологічної програми Бобровицької міської ради на 2020 рік».

7. Про розгляд вироків Бобровицького  районного суду.

8. Про встановлення тарифу на проїзд на внутрішньоміських автобусних маршрутах загального користування (в режимі маршрутного таксі).

9. Про встановлення тарифу на проїздна  автобусному маршруті загального користування (в режимі маршрутного таксі) по с. Кобижча.

10. Про внесення змін  до рішення виконкому Бобровицької міської ради від 29.03.2018 року № 49.

11. Про затвердження плану реформування системи інституційного догляду та виховання дітей  на 2020-2026 роки.

12. Про міжвідомчу робочу группу з реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на підвідомчійтериторії Бобровицької міської ради.

13. Про надання повноважень на складання протоколів про адміністративні правопорушення.

14. Про затвердження Положення про порядок оформлення будинкових книг на підвідомчій території Бобровицької міської ради.

15. Про затвердження  розпорядження міського голови.

16. Про затвердження посадових інструкцій працівників сектору надання адміністративних послуг з питань соціального захисту населення відділу “Центр надання адміністративних послуг” Бобровицької міської ради.

17. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Бобровицької міської ради.

18. Про надання дозволу на виготовлення проєктно – кошторисної  документації.

19. Про затвердження проєктно – кошторисної документації.

20. Про перейменування вулиці у с.Кобижча.

21. Про розгляд звернень громадян з питань квартирного обліку.

22. Про зміну адреси.

23. Про погодження розміщення атракціонів.

24. Про порушення клопотання перед Чернігівським обласним фондом підтримки індивідуального житлового будівництва на селі щодо надання довгострокового пільгового кредиту. 

25. Про визначення місця проживання малолітніх дітей.

26.  Про затвердження висновку про  доцільність позбавлення батьківських прав.     

27. Про приватизацію житлового будинку.

28. Про надання грошової допомоги на поховання.

29. Про надання грошової допомоги.

Про стан кадрової роботи у Бобровицькій міській раді за підсумками І півріччя 2020 року інформувала Інна Овдій, начальник відділу правового забезпечення та кадрової роботи міської ради. На виконання законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», Указу Президента від 12.08.2010 року № 806 «Про першочергові заходи щодо вдосконалення формування та реалізації державної кадрової політики, інших нормативно-правових документів з питань кадрової роботи і державної служби»,  міською радою проводиться відповідна робота з добору, підготовки та підвищення кваліфікації кадрів, вживаються конкретні заходи, спрямовані на поліпшення якісного складу кадрового потенціалу, дотримання вимог законодавства при проходженні служби в органах місцевого самоврядування.

Положення про відділи міської ради затверджені рішенням сесії міської ради. Посадові інструкції працівників затверджені рішенням виконавчого комітету міської ради або розпорядженням міського голови.              

Робота з кадрами у міській раді проводилася згідно з планом, затвердженим розпорядженням міського голови від 28 грудня 2019 року  №  444-ос.

У лютому проведено щорічну оцінку виконання посадовими особами місцевого самоврядування функціональних обов’язків за 2019 рік.

На виконання законів України: «Про службу в органах місцевого самоврядування» та про «Про запобігання корупції» у березні 2020 року забезпечено заповнення посадовими особами міської ради електронних декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування за 2019 рік.

 Питання «Про стан боротьби з корупцією в апараті міської ради», «Про стан виконавської дисципліни» та інші розглядалися впродовж року на засіданнях виконкому міської ради.

 При виконкомі міської ради діє конкурсна комісія. Призначення на посади посадових осіб місцевого самоврядування проводиться на конкурсній основі у відповідності з вимогами законів України: «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про  запобігання корупції» та постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 року № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців».

           На виконання Закону України «Про відпустки» складено та затверджено графік відпусток працівників міської ради на 2020 рік, готувалися відповідні проєкти розпоряджень про надання відпусток згідно з поданими заявами.

 Питання, пов’язані з проходженням служби в органах місцевого самоврядування (присвоєння рангів, надання відпусток) перебувають на постійному контролі.

Стосовно питання погодження внесення змін та доповнень до Програми фінансової підтримки хворих підвідомчої території Бобровицької міської ради з хронічною нирковою недостатністю, що отримують програмний гемодіаліз у лікувальних закладах,  на період карантинних обмежень, пов’язаних із  протидією коронавірусній інфекції COVID-19, Наталія Сонець, керуючий справами (секретар) виконкому озвучила у які саме пункти внесено зміни та доповнення.

Світлана Коник, начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарських питань, головний бухгалтер міської ради, доповіла по питанню внесення змін та доповнень  до  комплексної  екологічної програми Бобровицької міської ради на 2020 рік.

Всі проєкти рішень порядку денного були детально розглянуті та  підтримані членами виконкому.

 

Організаційний відділ міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь