A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Проведено нараду стосовно моделі управління договірних відносин з надавачем комунальних послуг

Дата: 18.06.2020 10:38
Кількість переглядів: 274

Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» співвласники багатоквартирних будинків, де не створено ОСББ, не залежно від обраної ними форми управління будинком, зобов’язані на зборах співвласників прийняти рішення про організацію договірних відносин з виконавцем комунальних послуг (крім послуг постачання електроенергії, природного газу), а виконавці комунальних послуг повинні укласти з такими співвласниками договори.
Одну із моделей договірних відносин з надавачем комунальних послуг, а саме – управління будинком управителем (управляюча компанія) було обговорено на нараді, яка відбулася 17 червня.

На ній були присутні, крім керівництва міської ради, представники комунального господарства. Ця форма передбачає управління будинком на підставі договору про надання послуг з визначеним управителем.

Для цього співвласники будинку на своїх зборах повинні прийняти рішення про форму управління будинком та звернутися до міської ради про визначення управителя (надати протокол зборів) або ж обрати іншу форму управління.

У свою чергу комунальне підприємство, яке має намір надавати такі послуги повинно мати у своєму складі сертифікованого менеджера.

На нараді було обговорено шляхи вирішення проблеми, дано доручення керівництву комунального господарства довести до відома мешканців багатоквартирних будинків питання організації управління ББ.

Організаційний відділ міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь