A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Вітаємо ліцеїстів-стипендіатів!!!

Дата: 09.06.2020 09:32
Кількість переглядів: 409

Бобровицька міська рада вітає переможців і стипендіатів у 2019/2020 навчальному році. Щиро пишаємось досягненнями наших здобувачів освіти. Слід відзначити вклад у рейтинг учнів ліцею.
Ліцеїсти здобули 16 перемог в обласному етапі олімпіад та 2 дипломи у ІІІ етапі конкурсу-захисту МАН. Заслуги та здобутки обдарованих ліцеїстів гідно оцінені. Міська рада нагородила грошовими преміями в розмірі від 900 до 400 гривень щомісячно.

Фото без опису

Високі результати за усіма турами конкурсу-захисту та дипломи ІІ ступеня отримали два здобувачі освіти Бобровицького ліцею: учениця 10 класу Рассахацька Дарина із науково-дослідницькою роботою «Проєкт екологічної стежки «Коляжинський ліс», секція охорона здоров'я та раціональне природокористування (науковий керівник Буяло Оксана Миколаївна) та учениця 9 класу Рудько Анастасія зі своєю науково-дослідницькою роботою «Свіча- духовний оберіг українців», секція фольклористика (науковий керівник Литвин Тетяна Миколаївна).

Дорогі ліцеїсти, наставники-педагоги та батьки, вітаємо із заслуженою нагородою за велику працю, бажаємо не менших перемог у майбутньому! Бажаємо творчості, завзяття та невичерпного натхнення на шляху до мети!

 

Міська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь