A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відбулось засідання районної комісії ТЕБ та НС

Дата: 29.05.2020 12:42
Кількість переглядів: 433

Сьогодні, 29 травня, проведено засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, за участі заступника міського голови Сергія Циби.
Комісія детально вивчила можливість послаблення карантинних вимог,   початок роботи дитячих садочків та відновлення пасажирських перевезень.

Фото без опису

Було заслухано інформацію начальника Бобровицького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Романа Дуба.

Комісія ТЕБ та НС надала протокольне доручення дирекції ПСК «Бобровицький ринок» Чернігівської ОСС забезпечити контроль за дотриманням вимог щодо профілактичних заходів протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 та оперативного усунення порушень. З 30 травня дозволити торгівлю промисловими товарами з розкладних столів з дотриманням санітарних вимог, викладених в постановах ГСЛУ №14 та №21.

З 1 червня дозволити роботу міського та приміського автобусного сполучення з дотриманням вимог постанови ГСЛУ від 21.05.2020 №23, окрім місцевих маршрутів в с. Кобижча та приміського сполучення з с. Олександрівка до надходження інформації про стан інфікованих в цих селах. У разі надходження негативних результатів ПЛР тестів  інфікованих осіб, що проживають у вказаних населених пунктах, маршрути буде дозволено автоматично з дня оприлюднення результатів.

У зв’язку з неможливістю виконання протиепідемічних заходів в необхідному обсязі роботу закладів дошкільної освіти не дозволяти.

Мобільній групі контролю за дотриманням вимог протиепідемічних заходів проводити оперативні перевірки дотримання карантинних заходів.

 

Організаційний відділ міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь