A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Робоча поїздка щодо обстеження місць утворення несанкціонованих (стихійних) сміттєзвалищ та безхазяйних відходів

Дата: 26.05.2020 15:05
Кількість переглядів: 585

Сьогодні міський голова Тетяна Ковчежнюк та перший заступник міського голови Василь Кучерина здійснили робочу поїздку по старостинських округах підвідомчої території міської ради щодо обстеження місць утворення несанкціонованих (стихійних) сміттєзвалищ та безхазяйних відходів.

Фото без опису

Звалища, де безконтрольно зберігаються побутові, будівельні та інші відходи є серйозним джерелом забруднення ґрунту, водного і повітряного середовища. Адже, жоден із самовільно створених пунктів скидання відходів не обладнаний відповідним чином. Через що, в результаті спалювання сміття,  продукти гниття, розпаду потрапляють у ґрунт і ґрунтові води, які є джерелом водопостачання для мешканців. Водночас, звалища сміття є середовищем для розмноження комах та гризунів, які є збудниками і переносниками таких інфекційних захворювань.

На сьогодні Міністерством енергетики та захисту довкілля України впроваджена в дію Інтерактивна мапа, яка надає можливість громадянам надсилати звернення з геоприв’язкою та фотоматеріалами щодо виявлених місць стихійних сміттєзвалищ. Міністерство забезпечує оперативне надходження такої інформації до місцевих органів влади, які відповідають за їх своєчасну ліквідацію. Інформація щодо статусу опрацювання звернення та відповідних заходів місцевих органів влади відображатиметься у персональному кабінеті. Окремими шарами на карті показані дані реєстру місць видалення відходів та місць стихійних сміттєзвалищ.

За результатами обстеження місць утворення несанкціонованих (стихійних) сміттєзвалищ та безхазяйних відходів було запропоновано заходи по приведенню до належного санітарного стану відповідних територій.

 

Організаційний відділ міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь