A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Перші десять роботодавців Чернігівщини отримають допомогу по частковому безробіттю

Дата: 06.05.2020 10:51
Кількість переглядів: 287

Чернігівська обласна служба зайнятості дала «добро» на отримання допомоги по частковому безробіттю першим десяти роботодавцям області. Позитивні рішення були прийняті після перевірки документів, які роботодавці відповідно до порядку надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, подали до служби зайнятості.
Цього разу фінансову допомогу від держави отримають представники малого та середнього бізнесу, які працюють переважно в сфері пасажирських перевезень та надання послуг з ремонту автотранспортних засобів.

Відтак 805 найманих працівників, які тимчасово залишилися без роботи на період карантину, найближчим часом отримають допомогу по частковому безробіттю.

Загалом станом на ранок 5 травня документи на розгляд службі зайнятості щодо отримання допомоги по частковому безробіттю подали ще 65 роботодавців області.

Не упустіть і Ви шанс підтримати своїх працівників! З детальною інформацією та покроковою інструкцією щодо отримання допомоги по частковому безробіттю можна ознайомитися на сайті Державної служби зайнятості в рубриці «Роботодавцям» за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/storinka/dopomoga-po-chastkovomu-bezrobittyu-na-period-karantynu

Індивідуальну консультацію можна отримати, звернувшись до відділу сприяння зайнятості у Бобровицькому районі Носівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості за телефоном (046-32) 2-50-21.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь