Бобровицька міська рада
Чернігівська область

24 ЛЮТОГО У ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ОЧІКУЄТЬСЯ ПОГІРШЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ

Дата: 24.02.2020 08:24
Кількість переглядів: 312

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області попереджає водіїв про погіршення погодних умов, що може вплинути на обстановку на автошляхах області.
24 лютого у з'вязку з переміщенням активного циклону з заходу на території України очікуються складні погодні умови. Пориви вітру 17-22 м/с, вночі на Правобережжі, вдень в Україні сильний вітер 25-28 м/с. Вночі в західних, північних областях, вдень на Лівобережжі значні опади. По Чернігівській області ускладнення погодних умов очікується близько 5-ї - 8-ї години ранку. Йтиме сніг та мокрий сніг. Сильний вітер може стати причиною утворення переметів, а коливання температур - утворення слизькості на дорожньому покритті.

Фото без опису
 

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на дорогах загального користування державного значення та надання інформації про стан проїзду Служба автодоріг має цілодобову «гарячу лінію»: (0462) 66-18-93 та (095) 27-14-374.

Повідомляємо, що на час погіршення погодних умов дорожнє господарство Чернігівщини знаходитиметься у режимі цілодобового чергування. За необхідності проводитимуться роботи з обробки покриття протиожеледними засобами. Для підтримки належного стану автошляхів в області підготовлена відповідна кількість спецтехніки, повністю забезпечена потреба у протиожеледних матеріалах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь