A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Рішення виконкому від 28.02.2018 року

Дата: 03.03.2018 10:20
Кількість переглядів: 352

Про внесення змін до Програми соціального захисту окремих категорій громадян щодо порядку проведення розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд автомобільним транспортом, на 2018 рік

 

БОБРОВИЦЬКА МIСЬКА РАДА

Чернігівської областi

В И К О Н А В Ч И Й К О М I Т Е Т

Р I Ш Е Н Н Я

28 лютого 2018 року

м.Бобровиця

№33

Про внесення змін до Програми соціального
захисту окремих категорій громадян щодо
порядку проведення розрахунку компенсаційних
виплат за пільговий проїзд автомобільним транспортом,
на 2018 рік

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою забезпечення потреб окремої категорії громадян у пільговому перевезенні відповідно Програми соціального захисту окремих категорій громадян щодо порядку проведення розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд автомобільним транспортом, на 2018 рік( далі- Програма), затвердженої рішенням виконкому міської ради №28 від 27.12.2017 року «Про погодження Програми соціального захисту окремих категорій громадян щодо порядку проведення розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд автомобільним транспортом, на 2018 рік», виконавчий комітет міської ради вирішив:

  1. Внести зміни у п.1 абз.2 розділу ІІ (Мета та основні завдання) Програми, добавивши слова « …та інвалідів ІІ групи.» та викласти його в наступній редакції:
    «Згідно Бюджетного кодексу України, Законів України, постанови Кабінету Міністрів України від 17.05.1993 року № 354 «Про безоплатний проїзд пенсіонерів на транспорті загального користування» перевізник проводить  безкоштовне перевезення  автомобільним  транспортом міського сполучення, між населеними пунктами підвідомчої території   пенсіонерів за віком та інвалідів ІІ групи».
  2. Внести зміни в останній абзац п.1 розділу ІІ (Мета та основні завдання) Програми, вилучивши слово « гербовою» та залишивши – «Талони засвідчуються печаткою міської ради…».
  3. Внести зміни в абзац 5 п.1 розділу ІІ (Мета та основні завдання) Програми, виклавши його в наступній редакції: «За отриманням талонів особи, що зареєстровані на підвідомчій території міської ради, звертаються у міську раду, в.о. старост відповідних округів. Видача талонів проводиться відповідальними особами з розрахунку: 10 талонів в місяць на одну особу (перевезення по місту), 4 талони в місяць на одну особу (перевезення по сільських населених пунктах підвідомчої території)».
  4. Внести зміни у таблицю розділу IV (Фінансове забезпечення) Програми, та викласти її в наступній редакції:
    Загальна кількість пенсіонерів підвідомчої території міської ради за віком, чол. Місячна кількість талонів (орієнтовно) Орієнтовна сума на рік, грн.
    7645 21000 2000 000
    Загальна кількість інвалідів ІІ групи підвідомчої території міської ради, чол. Місячна кількість талонів (орієнтовно) Орієнтовна сума на місяць, грн.
    364 2800 500000
  5. Враховуючи вищезазначені зміни викласти Програму соціального захисту окремих категорій громадян щодо порядку проведення розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд автомобільним транспортом, на 2018 рік в наступній редакції (додається).
  6. Оприлюднити дане рішення на сайті Бобровицької міської ради.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови згідно розподілу обов’язків.
Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л.В.Петько

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь