A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Рішення виконкому від 28.02.2018 року

Дата: 03.03.2018 10:12
Кількість переглядів: 403

Про затвердження результату конкурсу з визначення робочого органу

 

БОБРОВИЦЬКА МIСЬКА РАДА

Чернігівської областi

В И К О Н А В Ч И Й К О М I Т Е Т

Р I Ш Е Н Н Я

28 лютого 2018 року

м.Бобровиця

34

Про затвердження результату
конкурсу з визначення робочого органу

Відповідно до законів України: «Про автомобільний транспорт», «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», розглянувши протокол № 1 від 27.02.2018 року засідання комітету з визначення робочого органу для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з підготовки та проведення конкурсів на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування на підвідомчій території Бобровицької міської ради, виконавчий комітет  міської ради вирішив:

  1. У зв’язку з відсутністю претендентів на здійснення функцій робочого органу за результатами проведеного (27.02.2018 року) конкурсу з визначення робочого органу для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з підготовки та проведення конкурсів на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування на підвідомчій території Бобровицької міської ради, уповноважити виконавчий комітет Бобровицької міської ради до 27.02.2020 року самостійно проводити конкурси на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Цибу С.М.
Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради                                                Л.В.Петько

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь