A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Рішення виконкому від 28.02.2018 року

Дата: 03.03.2018 10:02
Кількість переглядів: 370

Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації

 

БОБРОВИЦЬКА МIСЬКА РАДА

Чернігівської областi

В И К О Н А В Ч И Й К О М I Т Е Т

Р I Ш Е Н Н Я

28 лютого 2018 року

м.Бобровиця

№39

Про надання дозволу на виготовлення
проектно-кошторисної документації

Керуючись ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет  міської ради вирішив:

  1. Надати дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації на «Капітальний ремонт асфальтобетонного покриття дороги по вул. С. Змачинського (окремими ділянками) в м. Бобровиця Бобровицького району Чернігівської області».
  2. Надати дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації на «Капітальний ремонт асфальтобетонного покриття дороги по вул. Горького (окремими ділянками) в м. Бобровиця Бобровицького району Чернігівської області».
  3. Надати дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації на «Капітальний ремонт асфальтобетонного покриття дороги по вул. Михайлівська (окремими ділянками) в м. Бобровиця Бобровицького району Чернігівської області».
  4. Надати дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації на «Капітальний ремонт асфальтобетонного покриття дороги по вул. Маяковського (окремими ділянками) в м. Бобровиця Бобровицького району Чернігівської області».
  5. Надати дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації на «Капітальний ремонт асфальтобетонного покриття дороги по вул. Незалежності (окремими ділянками) в м. Бобровиця Бобровицького району Чернігівської області».
  6. Надати дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації на «Капітальний ремонт асфальтобетонного покриття дороги по вул. 30 років Перемоги (окремими ділянками) в м. Бобровиця Бобровицького району Чернігівської області».
  7. Надати дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації на «Капітальний ремонт асфальтобетонного покриття дороги по вул. Шевченка (окремими ділянками) в с. Кобижча Бобровицького району Чернігівської області».
  8. Надати дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації на «Капітальний ремонт асфальтобетонного покриття дороги по вул. Гагаріна (окремими ділянками) в с. Сухиня Бобровицького району Чернігівської області».
  9. Надати дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації на «Капітальний ремонт приміщення ДНЗ «Барвінок» з використанням енергоефективних технологій в частині заміни покрівлі по вул. Горького в м. Бобровиця Бобровицького району Чернігівської області».
  10. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Цибу С.М.
Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради                                            Л.В.Петько

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь