A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відбулося засідання позачергової двадцять восьмої сесії Бобровицької міської ради сьомого скликання

Дата: 11.02.2020 16:37
Кількість переглядів: 248

Сьогодні, у великому залі засідань адміністративної будівлі міської ради відбулося засідання позачергової двадцять восьмої сесії Бобровицької міської ради сьомого скликання під керівництвом секретаря міської ради Людмили Гринь.

До сесійної зали прибули на пленарне засідання 22 депутати міської ради (із 34). Також у  роботі сесії взяли участь депутат обласної ради Сергій Чубовський, голова районної державної адміністрації Василь Кучерина, голова районної ради Володимир Ляховенко, начальники відділів міської ради та інші запрошені.

На початку засідання затвердили порядок денний та регламент роботи сесії, далі депутати перейшли до обговорення і прийняття рішення.

У порядку денному було порушене питання щодо надання згоди на організацію співробітництва Бобровицької міської ради з Новобасанською сільською радою у формі реалізації спільних проєктів.

Керуючись статтями 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування», статтями 5, 17 Закону України «Про співробітництво територіальних громад», заслухавши інформацію щодо доцільності співробітництва, враховуючи інтереси та потреби населення територіальних громад, міська рада вирішила надати згоду на організацію співробітництва Бобровицької міської ради з Новобасанською сільською радою у формі реалізації спільних проєктів, що передбачають координацію діяльності суб’єктів співробітництва з метою здійснення відповідних заходів.

Міська рада

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь