A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відбулося засідання двадцять сьомої сесії Бобровицької міської ради сьомого скликання

Дата: 24.01.2020 19:37
Кількість переглядів: 374

    24 січня 2020 року  у великому залі засідань адміністративної будівлі   відбулося засідання двадцять сьомої сесії Бобровицької міської ради сьомого скликання під головуванням міського голови Тетяни Ковчежнюк.
    До сесійної зали прибули на пленарне засідання 29 депутатів міської ради (із 34). Також у  роботі сесії взяли участь депутат обласної ради Сергій Чубовський, заступник голови районної ради  Андрій Ткаченко, начальники відділів міської ради, в.о старости, керівник  прокуратури та інші запрошені.
    На початку засідання затвердили порядок денний та регламент роботи  сесії, далі депутати перейшли до обговорення і прийняття рішень.
  З-поміж 53 питань порядку денного найголовнішим було – про затвердження Стратегії сталого розвитку Бобровицької об’єднаної  територіальної громади на 2020-2027 роки, яка була прийнята в цілому.

     Далі депутатський корпус затвердив  міську  Програму соціальної  підтримки  сімей  загиблих (зниклих  безвісти)  під  час  участі  в ООС(АТО), сімей загиблих при виконанні  інтернаціонального  обов’язку в Афганістані  на 2020 рік та внесення змін до уже прийнятих Програм, а саме :  до  Програми  розвитку   галузі  житлово  - комунального  господарства  Бобровицької  міської  ради  на  2020 рік та до Програми  з  проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів, що  входять  до  Бобровицької  міської  ради,  на  2019-2021 роки.

    Також було погоджено рішення про  створення  фізкультурно – спортивного  комунального   закладу та взято до відома інформацію голови РО ФСТ «Колос» про використання коштів міського бюджету у 2019 році.

    Керівник Бобровицького відділу Ніжинської місцевої прокуратури прозвітував за проведену відділом роботу за підсумками 2019 року.

     Вікторія Грабова начальник  фінансового відділу довела до відома присутніх  зміни які внесені  до рішення 26 сесії Бобровицької  міської ради 7 скликання від  24.12.2019 року № 1114-26/УII «Про бюджет Бобровицької  міської об'єднаної територіальної громади на 2020 рік».
     Розглянули 18 проектів рішень про виконання місцевих Програм.
   Далі народні обранці   розглянули блок земельних питань. 
    Всі проекти рішень були прийняті, як рішення  міської ради. 

    На завершення Тетяна Ковчежнюк подякувала депутатам за плідну роботу, розуміння назрілих проблем та пошук шляхів їх розв’язання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь