Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Про проект Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Бобровицької міської ради

Дата: 23.05.2018 09:05
Кількість переглядів: 307

Фото без опису

БОБРОВИЦЬКА МІСЬКА РАДА

Чернігівської областi

6 сесiя 7 скликання

Р I Ш Е Н Н Я

25 травня 2018 року

м.Бобровиця

 №____

Про проект Переліку адміністративних послуг, які
надаються через відділ «Центр надання
адміністративних послуг» Бобровицької міської ради

Керуючись п. 6 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання вимог ст. 12 Закону України «Про адміністративні послуги»з урахуванням вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20 лютого 2013 року №118 «Про затвердження Примірного положення про центр надання адміністративних послуг»та з метою створення доступних та зручних умов для реалізації та захисту прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб щодо отримання адміністративних послуг, Бобровицька міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Погодити проект переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Бобровицької міської ради (додається).

2.Доручити заступнику міського голови Петько Л.В.:

2.1. надати у районну газету «Наше життя» повідомлення про оприлюднення проекту рішення;

2.2. проект переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» оприлюднити на офіційному веб-сайті Бобровицької міської ради.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту та сфери послуг.

Міський голова

 

Т.М.Ковчежнюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано