A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Урочисте відкриття дитячого садочка «Струмочок» у селі Петрівка

Дата: 13.12.2019 15:58
Кількість переглядів: 655

     У Бобровицькій  ОТГ   свято – відкриття закладу дошкільної освіти «Струмочок» у Петрівському старостинському окрузі. Ця довгоочікувана подія стала незабутнім святом для дітвори та їх батьків. Його  не було в селі більше 20 років. Тож багато з тих, хто мав би відвідувати ЗДО, та не судилося,  вже й школу закінчили і своїх дітей мають. Отже нинішній малечі пощастило – частину приміщення школи відремонтували, обладнали під сучасний дошкільний заклад створивши затишну, по справжньому казкову оселю для малят.

Дитячий садочок гостинно відкрив свої двері для п’ятнадцяти найменших жителів.

Розділити радість з мешканцями, привітати їх із радісною подією завітали міський голова Тетяна Ковчежнюк, голова  райдержадміністрації Василь Кучерина і районної ради Володимир Ляховенко, депутат обласної ради Сергій Чубовський, начальник відділу  освіти Бобровицької міської ради Людмила Панасюк, представник народного депутата Тетяна Кобизька, приватний підприємець Сергій Лубинець, які приїхали не з порожніми руками, а з цінними подарунками.

 Вітаючи мешканців з відкриттям дитячого садка, міський голова Тетяна Ковчежнюк зазначила: «Сьогоднішній день є дійсно святковим не лише для села Петрівка, а й для усієї Бобровицької громади. Адже сьогодні поріг нового дитячого садка переступили його перші вихованці. І, я переконана, що сьогоднішнє свято малеча дійсно запам’ятає, адже в цей день розпочинається нова цікава і сповнена нових вражень сторінка їхнього життя.  Якщо відкривається садочок – це означає, що село живе і буде жити. Від того, як ми дбаємо про підростаюче покоління, залежить завтрашній день суспільства. Тепер діти перебуватимуть під опікою, наглядом і  любов’ю вихователів. Адже кожен з батьків мріє про достойне майбутнє своїх дітей. Від тієї підготовки, яку дошкільнята отримають зараз, в значній мірі залежить те, з якими знаннями вони прийдуть до школи та якими фахівцями стануть у майбутньому.      Хочу побажати, щоб діти були здоровими, щасливими та багато чому навчились в цьому створеному закладі».

Всі гості свята побажали, щоб в дитячому садочку було завжди тепло і затишно, успіхів і перших перемог у здобутті освіти  малечі, адже діти – це наше майбутнє, здоров’я, добра, миру, злагоди та доброї долі. 

«Відкриття дитячого садочка - свято, до якого ми важко і довго йшли, долаючи різні перепони. Це саме те, чого найбільше хотіли усі жителі с.Петрівки та за що так усі ми спільно піклувалися, - зазначив  в.о.старости Микола Малашта.

- Адже для кожного з нас діти - це найдорожче у житті і саме заради них ми працюємо, творимо та змінюємо наші села на краще.

Завдяки плідній співпраці міської ради Тетяни Ковчежнюк, обласного депутата Сергія Чубовського, спонсорів  ТОВ «Наташа –Агро» «,ТОВ «Співдружність», СФГ «Добробут», СФГ «Крук -2008», ФОП «Залозний», ПП Лубинець та  працівників Петрівської школи, дитячого садка, старостинського округу, батьків і просто не байдужих та активних жителів  громади ми досягли поставленої  цілі. Від імені усієї громади висловив щиру вдячність усім, хто доклав чималих зусиль, аби наблизити день відкриття у селі закладу  дошкільної освіти, бо це потребувало неабияких коштів і багато праці».

Від імені батьків зі словами щирої подяки виступила  Олена Воробьова.

Відтак, діти потішили присутніх віршованими вітаннями, аматори будинку культури - пісенними композиціями. У виконанні  Ніни Єрещенко прозвучала пісня «Маленьки дольньки».

За давньою українською традицією підчас відкриття,  приміщення дитячого садочку «Струмочок» освятив протоієрей  Василь Гладиш.

Усі залишилися задоволені, а в дитячих очах не згасає іскринка щастя, адже  дітки отримали свій „дім радості” з чудовими новими меблями, казковими ігровими куточками, затишньою спальнею,  де будуть навчатись, виховуватись, спілкуватись з однолітками і успішно готуватись до навчання у школі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь