A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Нові вимоги до фото при оформленні біометричних документів!

Дата: 13.12.2019 12:04
Кількість переглядів: 317

    Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області інформує, що нещодавно в Україні впроваджено нові стандарти фотографування на документи, що посвідчують особу, підтверджують громадянство України чи спеціальний статус особи.

    Відтепер для вказаної категорії осіб також допускається фотографування на документи у головному уборі, але лише у тому випадку, якщо особа носить його у повсякденному житті за релігійними переконаннями. Можливим є також фотографування у головних уборах, штучних предметах та матеріалах на підставі медичних показань, які підтверджено медичним висновком відповідного закладу охорони здоров’я.

    Разом з тим, такі головні убори не повинні змінювати форми окремих частин обличчя (чоло, вилиці, щоки, підборіддя, очі), закривати обличчя та підборіддя, проходити по контуру лінії росту волосся, закривати вуха та шию.

    Наказ Міністерства внутрішніх справ України від 18.10.2019 року№ 875 https://bit.ly/2t7shNs врегульовує питання щодо фотографування й представників різних релігійних течій та конфесій при оформленні відповідних документів, адже раніше, відповідно до державного стандарту, фотографування віруючих здійснювалося виключно без головних уборів.

    Зазначимо, що нові правила цілком відповідають загальним міжнародним нормам ідентифікації особи і враховують рекомендації Міжнародної організації цивільної авіації (ICAO) Doc 9303.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь