A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

І відділ Ніжинського РТЦК та СП

Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання

Справжню потужність, активність та впливовість українського волонтерського руху ми відчули в останні роки. Волонтери – це саме та сила, яка нас об’єднує та заохочує простягати руку ближньому та долучитися до загальної справи.

11:55 03.12.2021

Шановні співвітчизники!

Від імені колективу І відділу Ніжинського РТЦК та СП  щиро вітаємо Вас із 6 грудня - Днем Збройних Сил України! Ми вдячні всім, хто захищав нашу рідну землю від ворожих військ, хто ставав на захист Вітчизни за першим її покликом! Ми пам'ятаємо про те, що це саме Ви свого часу подарували нам мирне майбутнє і усвідомлюємо, що тепер наше завдання - забезпечити Вам гідне сьогодення. Вітаємо також сьогодні всіх молодих захисників батьківщини, які опановують нелегку майстерність військової справи! Від Вас залежить суверенність нашої держави, мир і спокій українського народу. Беріть же приклад зі своїх славетних попередників, які зуміли зберегти Україну для нас і доручили Вам продовжувати цю відповідальну справу. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, мирного неба над головою, світлого настрою, професійних успіхів, щастя Вам та Вашим рідним і близьким! 

11:26 03.12.2021

ЗАХИСТИМО СВІЙ ДІМ – ЗАХИСТИМО УКРАЇНУ!

В листопаді-грудні цього року з одним із підрозділів 119-ї бригади територіальної оборони будуть проведені позапланові навчальні збори. Протягом певного часу відбудуться навчання з резервістами оперативного резерву другої черги та військовозобов'язаними, які перебувають на військовому обліку в територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки регіону. Резервісти практично відпрацюють ряд навчально-бойових завдань територіальної оборони на окремих ділянках місцевості.

09:37 23.11.2021

ПРИЗОВ «ОСІНЬ 2021» – «СТРОКОВА СЛУЖБА – МІФИ І РЕАЛЬНІСТЬ»

Частина ІІ. Хто здійснює призов на строкову військову службу? Слід зазначити, що призов громадян України на строкову військову службу є державною функцією, який організовується та здійснюється міськими (районними) державними адміністраціями (виконавчими органами міських рад) у взаємодії з міськими (районними) територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки. Для проведення призову в районах (містах) утворюються призовна комісія, яку очолює голова комісії – заступник голови райдержадміністрації.

15:27 29.10.2021

ПЕРЕВАГИ СЛУЖБИ ЗА КОНТРАКТОМ

1 Щомісячне грошове забезпечення військовослужбовців які проходять службу в бойових частинах - для рядового сержантського складу від 11 500 до 17 000 грн. - для офіцерського складу від 14 000 до 20 000 грн. 2 Можливість кар’єрного росту та гарантоване підвищення щомісячного грошового забезпечення у ході просування по службі. Особи сержантського і старшинського складу, які проходять військову службу за контрактом або військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, або проходять службу у військовому резерві, мають освітній ступінь вищої освіти не нижче бакалавра, направляються на курс військової підготовки за напрямом, що відповідає профілю службової діяльності, з урахуванням потреби в офіцерах такої спеціальності можуть призначатися на посади, що підлягають заміщенню особами молодшого офіцерського складу, з подальши присвоєнням офіцерського звання.

12:38 26.10.2021

ПРИЗОВ «ОСІНЬ 2021» – «СТРОКОВА СЛУЖБА – МІФИ І РЕАЛЬНІСТЬ»

Частина 1 Відповідно до Указу Президента України від 24.02.2021 № 71/2021 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році» у жовтні-грудні 2021 року відбуватиметься призов громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань. З метою належного сприйняття суспільством Чернігівського регіону факту чергового призову громадян на строкову військову службу «Осінь-2021» та недопущення негативних проявів, непорозумінь щодо проведення заходів, пов’язаних з призовом громадян на строкову військову службу керівництво Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (в подальшому – ТЦК та СП) починає цикл інформаційних повідомлень з найбільш хвилюючих питань призовників та членів їх родин Чернігівщини.

15:56 25.10.2021

Вітання колективу І відділу Ніжинського РТЦК та СП із Днем захисників та захисниць України

Дорогі чоловіки та жінки, захисники нашої країни, вітаємо вас із Днем захисників та захисниць України, який ми відзначаємо у світлий день Покрови Пресвятої Богородиці! Немає вищого прояву громадянського обов’язку і патріотизму, ніж стати на захист своєї Батьківщини. Тому сьогодні день тих, хто в різний час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. Прийміть вітання з найкращими побажаннями міцного здоров’я,  добра, світлого настрою, професійних успіхів! Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов'ю та підтримкою близьких і рідних. Нехай сьогодні та завжди вас оберігає Покров Пресвятої Богородиці!

10:14 12.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь